Σαφώς και έχει δίκιο ο ανεξάρτητος Περιφερειακός σύμβουλος Μ. Αμοιρίδης, ο οποίος παρόλο που δήλωσε ότι θα στηρίξει τον Χ, Μέτιο Περιφερειάρχη της ΑΜΘ, δεν δέχθηκε κανένα οφίτσιο στον τελευταίο ανασχηματισμό, κάτι που τον τιμά ιδιαίτερα.
Κρατώντας ψηλά την σημαία της ενότητας καταθέτει στο άρθρο του όλα όσα πιστεύει στην λογική πώς όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε.
Σε αυτή τη λογική, κάνει και την παρέμβαση του και μέσα από το άρθρο, βγαίνει το γεγονός ότι μπορεί ο τόπος μας να περνά τα χίλια μύρια όσα, όμως θα πρέπει όλοι μαζί, ενωμένοι να αντιμετωπίσουμε αυτόν τον αόρατο εχθρό, την πανδημία, και όλοι μαζί να βαδίσουμε προς το ξέφωτο της ανάπτυξης παρά τα όσα κακά φορτώθηκαν οι κοινωνίες και η οικονομία.

 

Προσπάθεια ανασύνταξης της «Αγάπης για την Ξάνθη μας;

Η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα λίγο με τον Μ. Σπανίδη αφού διάφορα που ακούγονται τον ήθελαν να μην συμφωνεί με την κοινή προσπάθεια των «4» και οι κακές οι γλώσσες τον θέλουν να τρέχει πίσω από τον δήμαρχο Μ. Τσέπελη για να ενισχύσει τον ποδηλατικό σύλλογο, αν και είναι υποχρέωση της δημοτικής αρχής να στηρίζει τους συλλόγους είτε παράγουν αθλητισμό είτε πολιτισμό και στην προκειμένη περίπτωση ο «ΠΗΓΑΣΟΣ» παράγει αθλητισμό.
Όμως παρακολουθώντας τις ανακοινώσεις όλο νόημα, του συμβούλου της παράταξης Παπαχρόνη και διαβάζοντας προσεχτικά, βλέπει κανείς ότι τα βέλη του αγγίζουν τον δήμαρχο και τις πολιτικές του επιλογές.
Σαφώς και σε ένα έμμετρο κείμενο δεν μπορείς να πεις αυτά που θέλεις, όμως είναι καιρός τα μέλη της παράταξης του Γιάννη Παπαχρόνη, εφόσον είναι μία παράταξη, να αφήνουν το πολιτικό τους αποτύπωμα ευθέως και χωρίς περιστροφές .

 

Βρε αυτοί μέχρι και στους γλάρους θα βγάλουν ΑΦΜ

Με αφορμή την απόφαση του Διοικητή της ΑΑΔΕ Γιώργου Πιτσιλή, οι πολυκατοικίες δεν έχουν υποχρέωση απόκτησης ΑΦΜ με συγκεκριμένη προθεσμία και μπορούν να αποκτήσουν ΑΦΜ όποτε το αποφασίσουν και να καταθέσουν τη σχετική δήλωση χωρίς πρόστιμο.
Με αφορμή αυτό θυμήθηκα που ένας παλιός ναυτικός συνταξιούχος, που τα καλοκαίρια ήταν αραχτός στο λιμάνι των Αβδήρων και παρακολουθούσε τους γλάρους να περπατάνε ανάμεσα στα καΐκια, σε ανύποπτο χρόνο μου είχε πει. «Να το θυμηθείς, ετούτοι, μέχρι και στους γλάρους που περπατάνε στα λιμάνια θα βγάλουν ΑΦΜ».
Ειλικρινά δεν ξέρω αν η παρούσα κυβέρνηση θα βγάλει ΑΦΜ στους γλάρους, αλλά στις οικοδομές έβγαλε και άντε τώρα να δούμε ποιος διαχειριστής πολυκατοικίας, θα αναλάβει το πάρε δώσε με την γάγγραινα της εφορίας.
Με τις υγείες μας.

Ο νέος αντιπεριφερειάρχης μεταφορών Δ. Δόντζος με την ανάληψη των καθηκόντων του.

«Η τοπική αυτοδιοίκηση απαιτεί συναινέσεις και συνεργασίες για το καλό του τόπου και ευρύτερα της Περιφέρειας μας. Η ανάπτυξη της περιοχής μας και η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών είναι προτεραιότητα μας. Με σεβασμό στους πολίτες ως θεματικός Αντιπεριφερειάρχης θα προσπαθήσω με πνεύμα συνεργασίας να βρίσκομαι κοντά τους, στην εξυπηρέτηση των καθημερινών τους προβλημάτων».
Καλά τα λες Δημήτρη αλλά οι παλιοί «σύντροφοι» του ΠΑΣΟΚ σε περιμένουν στην γωνία στις επόμενες εκλογές.

 

Το Πρωτοχρονιάτικο Μήνυμα Δημάρχου Ξάνθης
Λίγο πριν την ανατολή της νέας χρονιάς και παρά τις δύσκολες συνθήκες που όλοι βιώνουμε, ας οπλιστούμε με δύναμη, αισιοδοξία και αλληλεγγύη! Καταλαβαίνουμε όλοι πως βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σημείο με την πανδημία και ότι καλούμαστε να παρατείνουμε και να εντείνουμε την προσπάθεια το επόμενο διάστημα. Η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει, με έργα, δράσεις και πολιτικές τον αγώνα, για να παραμείνει η κοινωνία μας ΟΡΘΙΑ! ΑΡΡΑΓΗΣ! ΟΛΟΙ Μαζί με συνέπεια και υπομονή -σα μια γροθιά- θα καταφέρουμε να βγούμε στο ΦΩΣ!
Εύχομαι σε όλη την κοινωνία μας ΠΙΣΤΗ! ΣΥΝΕΣΗ! ΟΜΟΝΟΙΑ!
Ας έχουμε Υγεία, Αγάπη και Προσδοκία ότισύντομα θα έρθουν οι καλύτερες μέρες που όλοι περιμένουμε.
Χρόνια Πολλά συμπολίτες μου! Καλή Χρονιά Ξάνθη!
ΤΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΛΙΓΟ … ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΣΙΔΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΕΚΔΟΣΟΥΜΕ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Χ. Δημαρχόπουλος πρώην δήμαρχος Ξάνθης
Μήνες ολόκληρους τα λέμε και τα γράφουμε…
Η ίδια κατάσταση που επικρατεί στο Δημοτικό Ραδιόφωνο, επικρατεί σήμερα σε όλο το Δήμο Ξάνθης!!!
Δυστυχώς όλα, εις βάρος των δημοτών, εις βάρος της Ξάνθης…!!!
Φτάνει πια!!! Είστε απέναντι από την πόλη, απέναντι από τους πολίτες…!!!
Λυπάμαι πολύ, που άνθρωποι σαν τον Χαράλαμπο Καϊτεζίδη, άνθρωποι που αγαπούν ειλικρινά την Ξάνθη και θέλουν μόνο να προσφέρουν, αναγκάζονται σήμερα, να παραιτηθούν από την θέση τους!!!