Κορωνοϊός | Ετοιμάζεται κλοιός ελέγχων για τα νέα μέτρα το Σαββατοκύριακο

Με μια κολοσσιαία επιχείρηση των ελεγκτικών μηχανισμών συνοδεύεται η πρώτη ημέρα εφαρμογής των νέων μέτρων αναχαίτισης της έξαρσης της πανδημίας, το ερχόμενο Σάββατο.

Με λίγα λόγια αφού η κυβέρνηση έλυσε τα προβλήματα εγκληματικότητας, περιόρισε την παραβατική συμπεριφορά των αθιγγάνων, μείωσε τις παράνομες εισόδων αλλοδαπών  στην χώρα μας, καταπολέμησε το σκληρό αλλά και το μαλακό έγκλημα,  θα διαθέσει σχεδόν το σύνολο των αστυνομικών δυνάμεων για το … καλό μας.

Προφανώς η παρούσα κυβέρνηση λησμονεί ότι το καλό των Ελλήνων πολιτών ξεκινά από την δουλειά, το σχολείο και φυσικά τις οργανωμένες υποδομές υγείας.

Αφού ο μισός πληθυσμός είναι άνεργος, οι μισές επιχειρήσεις εστίασης για να μην πούμε το 80% αυτών θα κλείσουν καθώς τα δεκάδες επαγγέλματα δορυφόροι, οι γονείς στέλνουν τα παιδιά τους μετά φόβου Θεού και Πίστεως στο σχολείο ευχόμενοι να γυρίζουν γερά και πεθαίνει κόσμος γιατί οι υποδομές υγείας είναι εγκαταλελειμμένες στην τύχη τους, τα πρόστιμα όμως προς αυτούς που δεν υπακούν θα σώσουν τους Έλληνες και θα τους αποδώσουν υγιείς στην κοινωνία.

Για μία ακόμη φορά οι φωστήρες και οι συμβουλάτορες ξεχνούν υπάρχει και μία μέθοδος η οποία λέγεται πειθώ.

Όμως για να πείσεις τους πολίτες, θα πρέπει να είσαι σοβαρός και να διοικείς δια του παραδείγματος.

Τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε