ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ “ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ” ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Γιάννης Παπαχρόνης: Ευχαριστούμε τους νέους, η αιμοδοσία θα επαναληφθεί την Πέμπτη.

Αθρόα προσέλευση των νέων της Ξάνθης για αιμοδοσία

Με ανακοίνωση του ο πρόεδρος του Συλλόγου Αιμοδοτών, αφου ευχαριστεί τους νέους για την αθρώα συμμετοχή τους στην αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη ανακοινώνει ότι αυτη θα συνεχιστεί και την Πέμπτη καλώντας όπως είναι φυσικό και την συμμετοχή των μεγαλύτερων ηλικιών.

Λόγω της μεγάλης και αθρόας προσέλευσης της νεολαίας μας και κυρίως των μαθητών της τρίτης τάξεως των Λυκείων της Ξάνθης στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώθηκε χθες Τρίτη στο Αθλητικό Κέντρο “Φίλιππος Αμοιρίδης” η αιμοδοσία θα επαναληφθεί και πάλι αύριο Πέμπτη.

Σας καλούμε λοιπόν στην εξηκοστή δεύτερη εθελοντική αιμοδοσία του έτους αύριο ΠΕΜΠΤΗ 4 Νοεμβρίου

Σας περιμένουμε να αιμοδοτήσετε με ασφάλεια και άνεση με τη υποστήριξη της κινητής μονάδος αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων “Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ”.

Είτε έχουμε εμβολιαστεί είτε όχι δεν έχει σημασία. Παίρνουμε μαζί μας τη μασκούλα μας και την βάζουμε κυρίως μέσα στο χώρο της αίθουσας αιμοληψίας.

– Όσοι έχουν εμβολιαστεί με σκεύασμα Pfizer/BioNTech ή Moderna μπορούν να αιμοδοτήσουν επτά ημέρες μετά από οποιαδήποτε δόση εάν δεν έχουν κάποια συμπτώματα.

-Όσοι έχουν εμβολιαστεί με το σκεύασμα AstraZeneca ή Johnson & Johnson μπορούν να αιμοδοτήσουν είκοσι οκτώ ημέρες μετά από οποιαδήποτε δόση εάν δεν έχουν κάποια συμπτώματα.

 

ΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΑΙΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ