Αποδείχτηκε περίτρανα μέσα από τα λεγόμενα της Διοικήτριας το μεγάλο φιάσκο του Μ. Τσέπελη με την γεννήτρια οξυγόνου «δωρεά» του DEP

Παρόλο που αποδείχτηκε περίτρανα ότι όλη η επιχείρηση δωρεά «επιχειρηματιών» από την ορεινή Ξάνθη της γεννήτριας οξυγόνου ότι ήταν ένα πολύ μεγάλο και αχρείαστο για τους Ξανθιώτες φιάσκο, ο δήμαρχος της πόλης επαναλαμβάνει το ίδιο λάθος αποδεχόμενος μία δωρεά από τους πολίτες της ίδιας περιοχής αγνώστων λοιπών στοιχείων, ύψους 20.000 ευρώ για το κολυμβητήριο γενικά και αόριστα.
Σύμφωνα λοιπόν με την συζήτηση που έγινε μεταξύ της διοικήτριας του νοσοκομείου κ. Έλενας Ροφαέλας και των τεσσάρων επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης του δήμου Ξάνθης και πάντοτε σύμφωνα με την δημόσια δήλωση τους ότι όλη αυτή η ιστορία με την γεννήτρια οξυγόνου στο νοσοκομείο που ήρθε από τους γνωστούς ακραίους κύκλους της μειονότητας, ήταν αχρείαστο.
Αντί λοιπόν σύμφωνα με τα λόγια της διοικήτριας ο δήμαρχος, εφ όσον ήθελε να βοηθήσει το νοσοκομείο, να στηρίξει την επέκταση των δικτύων παροχής οξυγόνου πήγε και φορτώθηκε μία γεννήτρια παροχής οξυγόνου και την παραχώρησε στο νοσοκομείο, προφανώς για να δικαιολογήσει το κόστος εγκατάστασης και μεταφοράς της, από τα χρήματα των δημοτών.
Εν κατακλείδι, το νοσοκομείο δεν χρειαζόταν την γεννήτρια οξυγόνου και ο Τσέπελης την «φόρτωσε» μεν στο νοσοκομείο για να «φορτώσει» τα έξοδα μεταφοράς και τοποθέτησης της στους δημότες.
Από όλα αυτά φαίνεται – αν φαίνεται – το κόστος γύρω από την γεννήτρια οξυγόνου, ήταν ένα σεβαστό ποσόν, και άραγε η γεννήτρια , ήταν «δωρεά» κάποιων επιχειρηματιών που όλως τυχαίως ανήκαν στο DEP; ή κάποιος “αετονύχης” έβαλε μπροστά τους δωρητές για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα;