Οι διακινητές κάνουν πάρτι στην Θράκη και η Αθήνα λέει ότι οι μεταναστευτικές ροές μειώθηκαν στο 90%

 

Δεν γίνεται ή η κυβέρνηση με πρώτο και καλύτερο τον κ. Μηταράκη δεν ζεί στην Ελλάδα ή έχουν σχέδιο άλοίωσης του πληθυσμού της Χώρας.

Δεν γίνεται από την μία να δηλώνει η κυβέρνηση ότι μειώθηκαν οι μεταναστευτικές ροές κατά 90% και αυτές καθημερινά να αυξάνονται;

ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ  

Συνελήφθησαν 3 διακινητές οι οποίοι εμπλέκονται σε δύο  διαφορετικές υποθέσεις παράνομης μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών

 

Σύμφωνα με την αστυνομία συνελήφθησαν την Τρίτη και την Τετάρτη, σε περιοχές της Ξάνθης και του Έβρου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Ορεστιάδας, τρεις (3) αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι εμπλέκονται σε δύο διαφορετικές υποθέσεις παράνομης μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί, στην Κομοτηνή, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε οδηγό Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και συνέχισε την πορεία του.

Ακολούθως το όχημα κινήθηκε στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, προσέκρουσε σε κράσπεδο και στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε σε οικισμό της Ξάνθης, ενώ ο οδηγός επιχείρησε να διαφύγει πεζός, χωρίς να τα καταφέρει καθόσον συνελήφθη.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του παραπάνω φορτηγού αυτοκίνητου διαπιστώθηκε ότι ο αλλοδαπός διακινητής μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες.

Επισημαίνεται ότι ο δράστης αντιστάθηκε κατά τη σύλληψη και όπως προέκυψε στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Στη δεύτερη περίπτωση, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, στην παρέβρια περιοχή Λαβάρων Έβρου, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου, συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς διακινητές, διότι τους εντόπισαν να μεταφέρουν παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο με πλαστική βάρκα τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Με τη σύλληψη των διακινητών απετράπη η παράνομη είσοδος στο ελληνικό έδαφος σε άλλα έντεκα (11) περίπου άτομα, τα οποία ανέμεναν στο τουρκικό έδαφος προκειμένου να περαιωθούν με τη βάρκα.

Κατασχέθηκαν ένα (1) Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και μία (1) πλαστική βάρκα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών και Διδυμοτείχου.