Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν οι πέντε συλληφθέντες για τον αγώνα καρτ στην Πάτρα κατα τον οποίο τραυματίστηκε ένα 6χρονο αγόρι. Τι λέει ο δικηγόρος του οδηγού.

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκαν νωρίτερα τέσσερις διοργανωτές των αγώνων καρτ στην Πάτρα και ο οδηγός που φέρεται να τραυμάτισε το 6χρονο παιδί, την Κυριακή, στο κέντρο της Πάτρας στη διάρκεια του Pick. Οι πέντε συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα με την αυτόφωρη διαδικασία και αφέθηκαν ελεύθεροι, σύμφωνα με το Thebest.gr.

ADVERTISING

Διετάχθη προανάκριση και θα συνεχιστεί η δικογραφία, ενώ δεν έχει οριστεί τακτική δικάσιμος επισημαίνει ο δικηγόρος Τάκης Παπαδόπουλος.

Ο κ. Παπαδοπουλος είναι ο συνήγορος του οδηγού που φέρεται να τραυμάτισε τον 6χρονο ο οποίος μιλώντας στο thebest.gr δήλωσε: «Ο οδηγός είναι έμπειρος και οδηγεί τουλάχιστον 15 χρόνια καρτ. Συμμετείχε σε αυτόν τον αγώνα επίδειξης και έχει τραυματιστεί και ο ίδιος στα πόδια. Ο οδηγός λέει ότι υπήρχαν μέτρα άλλωστε και γι’ αυτό σώθηκε και ο ίδιος, έπεσε στα προστατευτικά και δεν χτύπησε παρότι έγινε ντεραπάρισμα στο αυτοκίνητό του. Για το παιδί αγωνιά και ρωτά και αυτό με ρώτησε και στο δικαστήριο και εύχεται περαστικά και να πάνε όλα καλά. Ο ίδιος δεν αισθάνεται ότι έχει κάποιου είδους ευθύνη. Έγινε μία σύγκρουση μεταξύ δύο καρτ και το δικό του αυτοκίνητο ντεραπάρισε και έφυγε εκτός πορείας».

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν κατά τη διάρκεια αγώνα του PICK, δύο καρτ συγκρούστηκαν μεταξύ τους και το ένα από τη σύγκρουση ξέφυγε από την πορεία του και χτύπησε στα κάγκελα, τα οποία τραυμάτισαν το παιδί στο κεφάλι.