ΜΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ

Εντάξει είπαμε να στηρίζουμε τον δήμαρχο Τσέπελη αλλά όχι και μία κούνια σε μία παιδική χαρά ξεχασμένη σε μια περιοχή που η υπογεννητικότητα όπως η Σταυρούπολη, χτύπησε κόκκινο λόγω ανεργίας, θα φέρει την ανάπτυξη!!!!!

 

Το γιοφύρι της Άρτας ήταν τουλάχιστον χτισμένο και γκρεμιζόταν ενώ το γιοφύρι του Ιάσμου από την ώρα που έπεσε δεν το ξαναέχτισαν.

Άρα το γιοφύρι της Άρτας είναι καλύτερο από αυτό του Ιάσμου. Τέσσερα χρόνια εκεί, πεσμένο και δε λέει το ρημάδι να σηκωθεί και να χτιστεί και ας πέσει την άλλη μέρα.

Τα είπαμε αυτά με την τζάμπα αυτοπροβολή της περιφέρειας και του δημάρχου μας που τάχα μου ντε τα στέλνουν σαν δελτία τύπου για να ενημερωθούν οι συμπολίτες μας και κάποια κορόιδα τους προβάλλουν τζάμπα ενώ κάποια άλλα κολλητά «κονομάνε».

Αλήθεια τα μάθατε πώς πέθανε η τελευταία … (να μην πούμε καταγωγή μη παρεξηγηθούμε κιόλας) πόρνη; Έμαθε ότι οι άλλες πληρώνονταν.

Κάτι τέτοιο μάλλον γίνεται και με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης που τα θυμούνται κάποιοι εκ συστήματος όταν είναι να προβληθούν και μόλις είναι να λάβουν κάτι τις από αυτό που προβλέπει ο νόμος, τότε πώς γίνεται οι ίδιοι και οι ίδιοι να τα παίρνουν;

Τώρα όσο για κάποιους δημοτικούς συμβούλους που νομίζουν ότι χαλάνε το χρόνο τους για χάρη των δημοτών, πηγαίνοντας στα δημοτικά συμβούλια και κάνουν χάρη στους συνδημότες τους που τους ψήφισαν, μάλλον κάνουν λάθος γιατί κανένας δεν τους έβαλε εκεί με το ζόρι. Μπήκαν για να κονομήσουν και όταν βλέπουν ότι δεν έχει κονόμα τότε επικαλούνται την χάρη που κάνουν στους συνδημότες τους.

Αν δεν τους αρέσει, οι πόρτες του δημοτικού συμβουλίου ανοιχτές και από δω πάν και οι άλλοι μπας και μπει κανένας άνθρωπος που θέλει πραγματικά να βοηθήσει.

Επίσης ανακοινώθηκε η ανεξαρτητοποίηση του δημοτικού συμβούλου Σταματιάδη Σταμάτη. Πάει τον «ντουφέκισε» κι αυτόν ο Μ. Τσέπελης και μάλλον οσονούπω, θα τον δούμε και τον Σταμάτη να παίρνει το κάτι τις του από την εξουσία που τόσο εύκολα μοιράζει ο δήμαρχος.

Βέβαια πολλά είναι τα σούρτα φέρτα του Μ. Τσέπελη στο προποτζίδικο του Τάσου Θεοδωρίδη, λέτε να τον δούμε αντιδήμαρχο καθαριότητας στην Ομάδα Τσέπελη;

Έτσι κι αλλιώς ο Τάσος την δουλειά την ξέρει τόσα χρόνια αντιδήμαρχος καθαριότητας και πρασίνου με τον Δημαρχόπουλο, εκεί λέτε να κολλήσει;