Συγχαρητήρια των συνδικαλιστών της Αστυνομίας Ξάνθης για τον συνάδελφό τους Ντάκο Μιχαήλ που διέσωσε ένα μικρό κοριτσάκι στην παραλία των Μαγγάνων

 

Με ανακοίνωση τους οι αστυνομικοί της Ξάνθης επαινούν τον συνάδελφό τους Μ. Ντάκο για την διάσωση ενός μικρού κοριτσιού στην παραλία Μαγγάνων.

Με αφορμή περιστατικό διάσωσης ενός μικρού κοριτσιού από πνιγμό στην παραλία Μαγγάνων Ξάνθης θα θέλαμε ως Ένωση να εκφράσουμε δημόσια τα συγχαρητήρια μας στο μέλος της Ένωσης μας ΝΤΑΚΟ Μιχαήλ, ο οποίος όντας σε υπηρεσία εποχούμενης περιπολίας, έλαβε το σήμα, μετέβη τάχιστα στο σημείο και λειτουργώντας με απόλυτο επαγγελματισμό και σύνεση, συνέβαλε καθοριστικά στη διάσωση του μικρού κοριτσιού.

Το συνδικαλιστικό κίνημα και η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας οφείλει να αναγνωρίζει τέτοιου είδους ενέργειες αστυνομικών και να τις επαινεί, αναπτερώνοντας το ηθικό των αστυνομικών, που παρά τις σημερινές περικοπές μισθών, υλικών και αστυνομικού προσωπικού  ανταποκρίνεται επάξια στο έργο τους, επιδεικνύοντας περίσσιο επαγγελματισμό και φιλότιμο.