Ανεξαρτητοποιείται και ο Σταματιάδης; Πόσους αντιδημάρχους θα κάνει ο Τσέπελης;

Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ανεξαρτητοποιηθεί και Σ. Σταματιάδης αδειάζοντας και αυτός τον επί σειρά ετών συνεργάτη του στο ΔΣ των αιμοδοτών Γ. Παπαχρόνη.

Η πορεία του νεορκισθέντος δημοτικού συμβούλου στην θέση του γιατρού Παπαδόπουλου, φαίνεται πώς είναι προδιαγεγραμμένη.

Θα προσχωρήσει και αυτός σαν «ανεξάρτητος», όπως οι προηγούμενοι «ανεξάρτητοι» που έκλεψε από τον Δημαρχόπουλο ο Τσέπελης.

Το ερώτημα που ακολουθεί μοιραία είναι.

Πόσους «ανεξάρτητους» θα βολέψει στον δήμο ο Μ. Τσέπελης;

Από όσο γνωρίζουμε οι θέσεις των αντιδημάρχων υπερκαλύφθηκαν.

Των Ειδικών Συνεργατών του δημάρχου ξεπέρασαν ακόμη και τα ηθικά επιτρεπτά όρια. (Τώρα βέβαια κάποιος θα μου πει ψάχνεις την ηθική σε ένα πολιτικό σύστημα που διαφεντεύει την πόλη και βγαίνει από το σκοτάδι στο φως όταν έχει γιορτές και πανηγύρια;)

Οι θέσεις των προέδρων και των έμμισθων παρατρεχάμενων  έχουν κορεστεί από την πρόσληψη κολλητών και νεροκουβαλητών (βλέπε Μούρκας).

Τι άλλη θέση έμεινε για να δώσει στους 5 που έδειξαν υπέρμετρη αγάπη για τον δήμαρχο Μ. Τσέπελη για να «αδειάσουν» τόσο αισχρά τον επικεφαλής της παράταξης ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΜΑΣ;

Πόσους ακόμη θα πληρώνουν οι Ξανθιώτες για να επανεκλεγεί ο δήμαρχος Ο Μ. Τσέπελης και η παρέα τους στις επόμενες εκλογές;

Ας ελπίσουμε ότι ο Σ. Σταματιάδης δεν θα κοστίσει πολλά στους Ξανθιώτες.

Γιατί ο Σπανίδης και ο Αφεντούλης μπορεί μεν να κόστισαν αρκετά λεφτά στους Ξανθιώτες, τουλάχιστον παρουσίασαν και κάτι.

Οι άλλοι δύο πρώην του Παπαχρόνη πώς θα δικαιολογήσουν τα λεφτά που θα πάρουν από τους Ξανθιώτες ελέω Μ. Τσέπελη και της παρέας του με δεδομένο ότι φαίνεται πώς  ο γιατρός Δημοσθένης Γεωργιάδης έβαλε πλώρη για τον δήμο Αβδήρων;

Τελικά πάλι οι Ξανθιώτες θα πληρώσουν την «πολιτική» του Μ. Τσέπελη.