Κύριε Πρωθυπουργέ, οι λαθρομετανάστες εμβολιάζονται;

Μετά τα εκβιαστικά διλήμματα της κυβέρνησης προς τους ανεμβολίαστους, την αισχρή πριμοδότηση των 150 ευρώ προς τους νέους μας ηλικίας 17-25 ετών προκειμένου να εμβολιαστούν και τα φασιστικά, αντιδημοκρατικά πλεονεκτήματα που θα χορηγήσει στους εμβολιασμένους, η ελληνική κοινωνία βράζει για τον διχασμό που προκαλείτε με αυτές τις θέσεις, τις παλινωδίες και τον ωμό εκβιασμό!

Και μοιραία η κουβέντα φτάνει στους λαθρομετανάστες οι οποίοι κυκλοφορούν ανάμεσά μας χωρίς να γνωρίζει κανείς αν είναι εμβολιασμένοι ή όχι.

Στην Ελλάδα πλέον κατοικούν χιλιάδες παράνομοι μετανάστες, κυρίως μικρής ηλικίας!

Αυτοί εμβολιάζονται ή κυκλοφορούν ανάμεσά μας χωρίς να τηρούν τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα; Δηλαδή την καθαριότητα, τις αποστάσεις, την μη συνάθροιση σε κλειστούς χώρους, την μάσκα!

Κι ενώ η καθηγήτρια επιδημιολογίας Αθηνά Λινού είπε σε τηλεοπτικό σταθμό, πως “Δεν παίρνουν την ευθύνη να εμβολιάσουν τους μετανάστες”, ο λοιμωξιολόγος Νίκος Σύψας μας ενημέρωσε πως “Οι μετανάστες δεν κινδυνεύουν από τον κορωνοϊό επειδή είναι νέοι”!

O κ. Σύψας είναι ο ίδιος επιστήμονας, ο οποίος χαρακτήρισε το εμβόλιο ως Θείο δώρο και μας προέτρεπε να το εκμεταλλευτούμε!

Τραγέλαφος με τα ήξεις – αφίξεις κυβέρνησης και επιστημονικής ομάδας της και γι΄ αυτό δεν πείθεται μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού, ώστε να εμβολιαστεί!

Τον δρόμο βέβαια τους τον έδειξε η Βουλευτής της ΝΔ ‘Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία είπε πως ο ελληνικός λαός χρειάζεται πειθώ κι όχι εκβιαστικά διλήμματα!

Αλλά στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα!!

Π.Α.