Ποιο το νόημα;

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ … ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΖΩΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΝΟΝΤΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ.

Φτάνει πια το «δούλεμα». Δουλέψτε αντί να κάνετε πολιτική.

 

Το αρχηγείο της αστυνομίας κοινοποίησε τις δημόσιες συναθροίσεις και πορείες από τον μήνα Φεβρουάριο μέχρι και τον Μάιο, προφανώς κατόπιν εντολής της πολιτικής ηγεσίας και ποιο συγκεκριμένα του κ. Χρυσοχοΐδη και ο μέσος πολίτης που ταλανίζεται από την δύσκολη καθημερινότητα, προσπαθεί να κατανοήσει ποιο ακριβώς είναι το νόημα αυτής της πολιτικής ενέργειας.

Ο μέσος πολίτης γνωρίζει ότι ενώ η αστυνομία απαγόρευε σε όλους τις οικογενειακές συναθροίσεις και παππούδες έκαναν να δουν τα παιδιά και τα εγγόνια τους εξάμηνα και βάλε, την ίδια ώρα η αστυνομία επέτρεπε στα πολιτικά κόμματα και τις διάφορες συλλογικότητες να πραγματοποιούν πορείες εν μέσω κορωνοιοιύ.

Αυτός είναι ο κύριος λόγος που ο μέσος πολίτης αδυνατεί να αντιληφθεί την λειτουργία αυτού του συστήματος.

Οι δεκάδες χιλιάδες ίσως και περισσότεροι Έλληνες πολίτες στερούνται χρήματα από τον οικογενειακό τους προϋπολογισμό προκειμένου να πληρώσουν τα τσουχτερά πρόστιμα απαγόρευσης της κυκλοφορίας που επέβαλε η ίδια η κυβέρνηση για την προστασία από την πανδημία και οι λαθρομετανάστες κυκλοφορούσαν ανεξέλεγκτα, οι κομματικές και πολιτικές συλλογικότητες έκαναν τις πορείες τους, ενώ απαγορευόταν και ο μέσος πολίτης έγκλειστος – φυλακισμένος – μέσα στο ίδιο του το σπίτι αναρωτιόνταν σε ποια χώρα ζει.

Ποιο ακριβώς είναι το νόημα κύριε υπουργέ της αστυνομίας αυτής της κοινοποίησης;

Δηλαδή ο Έλληνας πολίτης να πληροφορηθεί πόσες πορείες έκανε το ΚΚΕ ή ο ΣΥΡΙΖΑ την ώρα που οπλισμένοι ληστές μπαίνουν στα σπίτια και σκοτώνουν τους πολίτες για να τους ληστέψουν; Ή μήπως ενδιαφέρει τους πολίτες αν οι παραπάνω κύριοι έκαναν πορεία την στιγμή που μπροστά στα μάτια τους εκτελούνται συμβόλαια θανάτου και από ξώφαλτση σφαίρα ο πολίτης μπορεί να χάσει την ζωή του;

Δεν λέμε καλά τα στατιστικά στοιχεία, αλλά αυτά πρέπει να τα κρατούν οι υπηρεσίες για να βγάζουν συμπεράσματα χρήσιμα για την κοινωνία και όχι να χρησιμοποιούνται για να κάνει η κυβέρνηση αντιπολίτευση στην … αντιπολίτευση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ

 

Όπως έχει ήδη ανακοινώσει, στο τέλος κάθε μήνα, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας θα δίνει στη δημοσιότητα στοιχεία που αφορούν τις δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις – πορείες, που πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια.

 

Στον παρακάτω πίνακα αποτυπώνονται αναλυτικά στοιχεία για την Αττική, τη Θεσσαλονίκη και την υπόλοιπη επικράτεια, για το χρονικό διάστημα από 28 Φεβρουαρίου έως 30 Μαΐου 2021 και συγκεκριμένα, ανά 90, 60, 30 και 7 ημέρες.

 

Από τη μελέτη των στοιχείων προκύπτει ότι, από το σύνολο των συναθροίσεων που πραγματοποιήθηκαν στην επικράτεια, μόλις στο 9,9% των περιπτώσεων πραγματοποιήθηκε διακοπή της κυκλοφορίας.

 

Ακολουθεί πίνακας με τα αναλυτικά στοιχεία: