Το νηπιαγωγείο της Χρύσας θα φιλοξενήσει όλα τα νήπια της περιοχής

Σε ανακοίνωση της η πρωτοβάθμια εκπαίδευση αναφέρει ότι το νηπιαγωγείο της Χρύσας θα φιλοξενήσει όλα τα παιδάκια της περιοχής για την σχολική χρονιά 2021-2022 καθώς επίσης και ολοήμερο πρόγραμμα δίνοντας την δυνατότητα στους γονείς να εγγράψουν τα παιδιά τους που ανήκουν στην περιοχή του 12 νηπιαγωγείου.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης ανακοινώνει – ενημερώνει

  1. τους γονείς των μαθητών που ανήκουν χωροταξικά στην περιοχή του 8ου Νηπιαγωγείου Ξάνθης (Χρύσα) ότι από τη σχολική χρονιά 2021-2022 θα φοιτήσουν όλοι οι μαθητές στο Νηπιαγωγείο αυτό και δεν θα μεταφερθούν υποχρεωτικά οι πλεονάζοντες σε άλλα Νηπιαγωγεία. Επιπλέον, θα λειτουργήσει τμήμα Ολοήμερου Προγράμματος, για τις αυξημένες εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών, σε αίθουσα του Η’ Παιδικού Σταθμού (περιοχή Χρύσας).
  2. τους γονείς των μαθητών που ανήκουν χωροταξικά στην περιοχή του 12ου Νηπιαγωγείου Ξάνθης ότι από τη σχολική χρονιά 2021-2022 θα λειτουργήσει τμήμα Ολοήμερου Προγράμματος για τις αυξημένες εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών σε αίθουσα του Δ’ Παιδικού Σταθμού (οδό Βενιζέλου).
  3. Όσοι γονείς επιθυμούν τη μετεγγραφή των παιδιών τους στα εν λόγω Νηπιαγωγεία, λόγω της λειτουργίας Ολοήμερων τμημάτων, θα μπορούν ως τις 10 Ιουνίου 2021 να υποβάλλουν σχετικό αίτημα στα Νηπιαγωγεία που έχουν εγγραφεί έως σήμερα.

 

Εν κατακλείδι ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ θερμά το «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης» του Δήμου Ξάνθης για τη συνεργασία και την ανταπόκριση στο αίτημά μας.

Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες για τον καλύτερο προγραμματισμό του Σχολικού Έτους 2021-2022, με μοναδικό σκοπό το βέλτιστο εκπαιδευτικό αποτέλεσμα για τα παιδιά της περιοχής ευθύνης μας.

 

Η Διευθύντρια Π.Ε. Ξάνθης

 

Ευμορφία Στυλιανίδου