H Σάρον Στόουν αποκάλυψε πως σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσει μια επετειακή εκδοχή του κλασικού ερωτικού θρίλερ, με ιδιαίτερα τολμηρό περιεχόμενο. Γιατί ανησυχεί για όσα θα δείχνει η ταινία.

Κατά την εμφάνιση της στο βραδινό τηλεοπτικό show της Τρέισι Γκρίμσο που προβάλλεται στην Αυστραλία, η Σάρον Στόουν είχε μια έκπληξη για το κοινό. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως το ‘Βασικό Ένστικτο’ αναμένεται να κυκλοφορήσει ξανά στους κινηματογράφους το 2022, με αφορμή τα 30 χρόνια από την πρεμιέρα της ταινίας.

Σύμφωνα με την ηθοποιό, η νέα εκδοχή της ταινίας θα είναι ακόμα πιο τολμηρή, με ερωτικές σκηνές που η ίδια θα προτιμούσε να μην υπήρχαν στο τελικό μοντάζ, όμως δεν μπορεί να κάνει κάτι για να “φρενάρει” την προβολή τους.

Πρόσφατα, στην αυτοβιογραφία της, η 63χρονη ηθοποιός αποκάλυψε πως ο σκηνοθέτης Πολ Βερχόφεν επιχείρησε να την εκμεταλλευτεί σεξουαλικά, ζητώντας της να αφαιρέσει το εσώρουχο της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, λέγοντας: “δεν μπορούμε να δούμε τίποτα, γιατί το εσώρουχο σου είναι λευκό και αντανακλά το φως της κάμερας, πρέπει να το βγάλεις”. Η ίδια είχε απαντήσει: “υπάρχουν πολλές απόψεις γι’ αυτό, αλλά το αιδοίο μου ανήκει, άρα οι απόψεις σας δεν έχουν σημασία”.