Συνελήφθησαν 3 Έλληνες οι οποίοι εμπλέκονται σε υπόθεση παράνομης μεταφοράς λαθρομεταναστών

 

Λαθρομετανάστευση και οι σύγχρονοι «Εφιάλτες»

Έχουμε γράψει κατ επανάληψη ότι το δουλεμπόριο της ελπίδας είναι μία επικερδής επιχείρηση και όσο υπάρχουν ασυνείδητοι Έλληνες όπως οι 3 που συνέλαβε η αστυνομία τόσο και θα μεγαλώνει το Εθνικό Έγκλημα της αλλοίωσης του Πληθυσμού.

Δυστυχώς οι σύγχρονοι εφιάλτες δεν διστάζουν για 30 «αργύρια» να εγκληματήσουν εναντίων της χώρας τους η οποία από την αθρόα λαθρομετανάστευση είναι ζήτημα μιας δεκαετίας να αλλοιωθεί ο πληθυσμός της και από χριστιανικός να γίνει ένα νέο απέραντο ισλάμ με δεδομένο ότι η Ελληνικές Κυβερνήσεις τηρούν μία «περίεργη» στάση απέναντι στο Εθνικό Έγκλημα που συντελείται και με την στήριξη των σύγχρονων εφιαλτών.

Εκτιμούμε ότι ο νόμος θα πρέπει να προβλέπει την ποινή που προβλέπετε για την προδοσία της Χώρας.

Οι εν λόγο Έλληνες Πολίτες που συμμετέχουν στον αφανισμό της Χώρας θα πρέπει να δικάζονται ως προδότες.

Ποιο συγκεκριμένα η αστυνομία αναφέρει:

Συνελήφθησαν την Κυριακή το πρωί, στην παλαιά Εθνική Οδό Καβάλας – Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας τρεις (3) ημεδαποί, οι οποίοι εμπλέκονται σε υπόθεση παράνομης μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών.

Αναλυτικότερα, οι δύο από τους δράστες μετέφεραν, παράνομα, στην ενδοχώρα μη νόμιμους μετανάστες, κινούμενοι με δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα στην Εγνατία Οδό.

Πλησίον του κόμβου Άσπρων Χωμάτων, αντιλαμβανόμενοι την επικείμενη σύλληψη τους, εγκατέλειψαν τα οχήματα και διέφυγαν πεζή σε παρακείμενη δασική έκταση.

Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε στο εσωτερικό των αυτοκινήτων, οι αστυνομικοί εντόπισαν (6) μη νόμιμους μετανάστες, ενώ στο πλαίσιο επιστάμενων ερευνών στην περιοχή, κατάφεραν να εντοπίσουν ένα αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο τρίτος δράστης, στο οποίο είχε επιβιβάσει τους δύο διακινητές.

Κατασχέθηκαν τρία οχήματα.

 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.