Πολλά αρνητικά σχόλια συγκέντρωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακεραλοπούλου κατά την επίσκεψη της στο νησί της Ρόδου προκειμένου να παραστεί στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 73ης επετείου Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τις Αρχές του νησιού, κατέθεσε στεφάνι στο Βωμό της πατρίδος, ενώ συνοδευόμενη από τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο και τον δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη, ξεναγήθηκε και σε αρχαιολογικούς χώρους.

Ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος ανήρτησε και φωτογραφίες από την επίσκεψη της προέδρου της Δημοκρατίας.

Οι χρήστες των social media εστίασαν την προσοχή τους στα παπούτσια που φόρεσε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου για την επίσκεψη στη Ρόδο και πολλοί σχολίασαν ότι τα συγκεκριμένα υποδήματα είναι πολύ casual και δεν συνάδουν με τον θεσμό. Κάποιοι ανέφεραν ότι παρότι πρόκειται για παπούτσια μάρκας Hogan, η κυρία Σακελλαροπούλου θα έπρεπε να προτιμήσει ένα ζευγάρι κλασικά μοκασίνια ή γόβες, όπως φορούσε σε παλαιότερες εμφανίσεις της.

Σαφώς και ήταν προσωπική επιλογή του Κ. Μητσοτάκη η κ. Σακεραλοπούλου σε μία προσπάθεια να διεισδύσει στον χώρο της αριστεράς και

εννοείται ότι αυτήν την απόφαση την πληρώνει ο θεσμός και το γόητρο των Ελλήνων πολιτών που πληρώνουν από το υστέρημά τους  μία πρόεδρο γλάστρα αλλά δεν σέβεται το πρωτόκολλο και κυρίως τον συμβολισμό του θεσμού στην ψυχική ανάταση που τόσο έχουν ανάγκη οι πολίτες.

Από αυτήν και μόνο την επιλογή του Πρωθυπουργού βγαίνει αυτόματα το συμπέρασμα ότι λίγη σημασία έχουν για αυτόν θεσμοί που επιδρούν θετικά στον Έλληνα Πολίτη που καθημερινά πλέον βιώνει την αδιαφορία σε σημαντικά καθημερινά θέματα του αλλά κυρίως στα Εθνικά θέματα που έχουν να κάνουν με την Ασφάλεια της χώρας.

Οι Έλληνες πολίτες βιώνουν καθημερινά την απαξία των θεσμών σε καίρια θέματα.

 

ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ; ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΣΜΕΙ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ;

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ;

ΑΝ ΔΕΝ ΔΩΘΟΥΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Ο ΘΕΣΜΟΣ