Χαράλαμπος Μαλαδένης: Ξεφύγαμε από τα όρια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στέλνουμε αλεύρι σε όλη την Ελλάδα

Σε δήλωση του στο περιοδικό Αγορά … ζω Θράκη, ο επιχειρηματίας Χαράλαμπος Μαλαδένης, δεν κρύβει την ικανοποίηση σου που οι επαγγελματίες και τα νοικοκυριά ανταποκρίθηκαν πολύ γρήγορα στην ποιότητα των αλεύρων “ΚΑΛΟΠΙΤΑ” Μία ποιότητα που οφείλει το όνομα της, στην σύζυγο του επιχειρηματία Καλοπήτα

Μετά από πολλά χρόνια στον χώρο των αλεύρων, η εταιρεία αποφάσισε την καθετοποίηση της παραγωγής.

Την τελευταία πενταετία η εταιρεία βγάζει το τελικό προϊόν στην αγορά, αφού έχει φροντίσει για όλα τα παραγωγικά στάδια και ελέγχους με δική της οργάνωση, ξεκινώντας από την παραγωγή, την επεξεργασία και την τυποποίηση της με ενδιάμεσους τους προβλεπόμενους ελέγχους, σύμφωνα με τα διεθνή στάνταρ.

Ο χώρος παραγωγής σε κτήματα στην Ελλάδα και την Βουλγαρία είναι άμεσα ελεγχόμενος από γεωπόνους της εταιρείας.

Η εταιρεία έχει στην διάθεσή της μύλο στις εγκαταστάσεις της στην Βουλγαρία που επεξεργάζεται την πρώτη ύλη αποκλειστικά για την ΚΑΛΛΟΠΗΤΑ Ι.Κ.Ε. με επιστημονικό προσωπικό που έχει αποκλειστική συνεργασία με την επιχείρηση. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, το αλεύρι όλων των τύπων που παράγεται και συσκευάζεται σε 1 κιλό, 2,5 κιλά, 5 κιλά ή 25 κιλά για επαγγελματική χρήση, με την προσωπική επίβλεψη του κ. Μαλαδένη Χαράλαμπου, η Ξάνθη έχει τα πρωτεία σε όλη αυτή την παραγωγική διαδικασία αφού τα γραφεία της είναι στην πόλη της Ξάνθης, γενέτειρα του επιχειρηματία.

Άλλωστε, γιατί η Ξάνθη να μην έχει τα πρωτεία σε ένα τόσο σημαντικό αγαθό που έχει άμεση σχέση με το ψωμί που καταναλώνει η κάθε οικογένεια, οι επιχειρήσεις εστίασης, τα ζαχαροπλαστεία οι φούρνοι και δεκάδες άλλες επιχειρήσεις που το έχουν ως πρώτη ύλη.

Και όσο για το όνομα της Ξάνθης, ταξιδεύει σε κάθε γωνιά της Ελλάδος και των Βαλκανίων όπου δραστηριοποιείται η “ΚΑΛΟΠΗΤΑ Ι.Κ.Ε.”