Η κοινωνία αντιδρά και μας περιμένουν χειρότερα

Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

Ξυλοκόπημα μέχρι θανάτου – ΑΝΉΛΙΚΟΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ – Πού πάμε; Ποιος φταίει που κανένας δεν ακούει κανέναν; Ποιες εικόνες καταγράφουν οι ανήλικοι,  το μέλλον της Χώρας μας; Μας περιμένουν χειρότερα;

ΚΑΥΤΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Δύο ανήλικοι σύμφωνα με την αστυνομία είναι οι δράστες, «εκτελεστές» της άλλης άποψης, «αρνητές της μάσκας», λένε τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης που πληρώνονται αδρά από την κυβέρνηση για να πούνε αυτό: Ότι δηλαδή υπάρχουν πολέμιοι της μάσκας αν και ανήλικοι.

Δυστυχώς τα μεγάλα κανάλια στρέφουν την προσοχή τους στο γεγονός ότι οι ανήλικοι είναι «αρνητές της μάσκας» σε μία προσπάθεια να ενισχύσουν την προπαγάνδα γύρω από τα βαριά μέτρα που έχει λάβει και λαμβάνει, η κυβέρνηση των ανικάνων που ορίζει τις τύχες μας.

Έρχεται να ενισχύσει την προπαγάνδα και η αύξηση του προστίμου από 300 ευρώ σε 500 για όσους δεν φορούν την μάσκα.

Δηλαδή η κυβέρνηση στέλνει το μήνυμα ότι αν οι πολίτες δεν υπακούσουν στις εντολές της, θα το πληρώσουν πολύ ακριβά.

Ένα μηνιάτικο ενός εργαζομένου, επειδή δεν φοράει την μάσκα, δεν το λες και λίγο.

Κάποτε στον στρατό λέγαμε ότι Διοικητής που διοικεί με ποινές, σίγουρα  δεν ξέρει να διοικήσει.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με την κυβέρνηση. Όταν δεν μπορεί να πείσει τους πολίτες ότι νοιάζεται για το καλό τους, επιβάλλει ποινές.

Πάμε όμως στο δια ταύτα.

Πιστεύει κανείς ότι οι νεαροί ξύπνησαν το πρωί, δεν φόρεσαν την μάσκα και είπαν ότι με αφορμή αυτό, θα ξυλοφορτώσουν όποιος «τους την πει»;

Μάλλον παρατραβηγμένο ακούγεται και σίγουρα οι ακριβοπληρωμένοι ειδικοί σύμβουλοι του Πρωθυπουργού, θα πρέπει να το μελετήσουν.

Η κοινωνία στέλνει μηνύματα και καλό θα ήταν η κυβέρνηση να τα λάβει σοβαρά υπόψη της.

Μέχρι τώρα αντιδρούσε ένας αριθμός ενηλίκων.

Όταν αυτές οι αντιδράσεις που έχουν μάλιστα και βίαιες καταλήξεις  φτάνουν σε αυτό το σημείο με πρωταγωνιστές νεαρούς, σίγουρα τότε δεν φταίει μόνο η κοινωνία αλλά η ηγήτορες της.

Το κακό είναι ότι χάθηκε μία γενιά που έζησε τα μνημόνια, άλλη μία που ζει την πανδημία και το κακό φτάνει στην γενιά των 15άριδων και 17άριδων.

Αν οι θεωρίες συνομωσίας αυτό ήθελαν, τότε σίγουρα οι αόρατες παγκόσμιες δυνάμεις που ελέγχουν τον κόσμο και βρίσκουν πειθήνια όργανα όπως οι Ελληνικές κυβερνήσεις, τότε σίγουρα πέτυχαν τον σκοπό τους.