Γ. Χατζηθεοδώρου: Με υπογραφή Τσιλιγγίρη το κλείσιμο του τελωνείου Ξάνθης;

Είναι αλήθεια κ. βουλευτά αυτά που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης;

Γράφει ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

Με έκπληξη διαβάσαμε στον τοπικό τύπο ότι ο Γ. Χατζηθεοδώρου, Γραμματέας της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, σε σχετική ανακοίνωση – απάντηση προς την ΔΗΜΤΟ ΞΑΝΘΗΣ, ανέφερε ότι το κλείσιμο του τελωνείου φέρει την υπογραφή του κ. Τσιλιγγίρη και εύλογα δημιουργούνται απορίες και ερωτήσεις για τον ρόλο ενός βουλευτή, ο οποίος θεωρητικά τουλάχιστον, με τις παρεμβάσεις του στο Αθηνοκεντρικό κράτος,  φροντίζει οι υπηρεσίες όπως το τελωνείο,  να υπηρετούν τον Ξανθιώτη απρόσκοπτα.

Το τελωνείο της Ξάνθης, με τις υπηρεσίες του δίνει την δυνατότητα στους επαγγελματίες και τους παραγωγούς να λειτουργήσουν απρόσκοπτα, δίνοντας ανάσα στην χειμαζόμενη αγορά της Ξάνθης, κυρίως όμως, διαφυλάττει τα συμφέροντα της πολιτείας με τους ελέγχους που πραγματοποιεί αναφορικά με το λαθρεμπόριο – παραεμπόριο, εφαρμόζοντας τον νόμο. Αν όπως αναφέρει ο κ. Χατζηθεοδώρου, ο βουλευτής Σ. Τσιλιγίρης, αντί να κρατήσει όρθιο το τελωνείο της Ξάνθης, συμβάλλει στο κλείσιμο, τότε ποιος ο λόγος ύπαρξης ενός βουλευτή;

Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση του κ. Χατζηθεοδώρου: Στο Νομό μας που είναι από τους φτωχότερους στη χώρα, μετά την καταστροφή που διενεργήθηκε διαχρονικά, από την παράταξή σας, στο ντόπιο βιομηχανικό και βιοτεχνικό κορμό και τις τοπικές υποδομές, έρχεται να προστεθεί και το κλείσιμο του τελωνείου, με την υπογραφή του κυβερνητικού βουλευτή κ. Τσιλιγγίρη.