Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το γηροκομείο της Ξάνθης ζητά την στήριξη των εθελοντών για να συγκεντρώσει τις ελιές από κοινόχρηστους χώρους ή από κτήματα που τα διαθέτουν οι ιδιοκτήτες γιατί θέλουν να συνδράμουν στο θεάρεστο έργο του γηροκομείου της Ξάνθης.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το Ελαιοτριβείο Το  “Λιοτρίβη” του κ. Ε. Δερμεντζίδη και Κ. Παρασκευά, στέκεται στο πλευρό του γηροκομείου Ξάνθης ο “Αγιος Βασίλειος” και αφελοκερδώς τους “βγάζει” το λάδι της χρονιάς τους.

Μάλιστα, το “Λιοτρίβη” προχώρησε ακόμη ένα βήμα παραπάνω αφού μέσα στις εγκαταστάσεις του όρισε ξεχωριστό χώρο για όσους παραγωγούς επιθυμούν να αφήνουν τις ελιές τους ή το λάδι για τις ανάγκες του γηροκομείου της Ξάνθης.

Σπάνια συναντά κανείς τόσο ανθρώπινους επιχειρηματίες. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους.

Γράφει χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του γηροκομείου Ξάνθης Γιάννης Παπαχρόνης: “Από τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου προγραμματίζεται να αρχίσουμε να μαζεύουμε ελιές σε πρώτη φάση μέσα από την πόλη της Ξάνθης και στη συνέχεια από διάφορα κτήματα που ευγενικά μας παραχωρούν οι συμπολίτες μας. Δηλώστε όσοι θέλετε και μπορείτε τη συμμετοχής στο 25410 23114”