Μείον ένας από τους 3 αναισθησιολόγους στο νοσοκομείο της Ξάνθης

Βρε μπας και μετατρέπουν το Νοσοκομείο της Ξάνθης σε Κέντρο Υγείας και δεν πήραμε ακόμα χαμπάρι;

 

Σύμφωνα με δήλωση του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης Αναστάσιου Καραδέδου στο next tv, το νοσοκομείο της Ξάνθης, έχασε έναν αναισθησιολόγο που παραιτήθηκε και από τους τρείς που υπηρετούσαν στο νοσοκομείο έμειναν δύο κάτι που δυσκολεύει το έργο της ΜΕΘ κατά πολύ.

Αντιλαμβάνεται πλέον κανείς ότι χωρίς την παρουσία αναισθησιολόγου ούτε η ΜΕΘ μπορεί να λειτουργήσει ούτε όμως τα χειρουργεία γιατί αν ω μη γένοιτο, ο ένας από τους δύο αρρωστήσει – ανθρώπινο – το νοσοκομείο της Ξάνθης πλέον είναι εκτός αποστολής.

Εκτός πια αν όλα αυτά που γίνονται και αφορούν το νοσοκομείο της Ξάνθης δεν γίνονται τυχαία.

Άραγε είναι τυχαίο το γεγονός που το νοσοκομείο της Ξάνθης σαν δευτεροβάθμιο όργανο παροχής της υγείας, μετατρέπεται σιγά και μοιραία θα έλεγα, σε Κέντρο Υγείας;

Παράλληλα βλέπουμε τους βουλευτές του νομού ακόμη και τον κυβερνητικό, οι οποίοι προέρχονται από τον χώρο της υγείας, εκτός από κάποια πυροτεχνήματα και δηλώσεις του τύπου νάχαμε να λέγαμε, δεν κινείται τίποτε.

Στον αντίποδα έχεις και την κ. Ροφαέλα, διοικήτρια του νοσοκομείου που τα βλέπει όλα καλά όλα ωραία.

Βρε μπας και το ξέρουν ότι υπάρχει σχέδιο για μετατροπή του νοσοκομείου της Ξάνθης σε οργανωμένο Κέντρο Υγείας και δεν μας το λένε;

Θα το κάνουν που θα το κάνουν αυτό, άλλωστε εκεί πάει η «βαλίτσα», τουλάχιστον ας φροντίσουν να ενισχύσουν το ΕΚΑΒ για να μην πεθαίνουν οι Ξανθιώτες στο δρόμο.