Ποιος ήταν ο προορισμός των ναρκωτικών χαπιών; Οι  τζιχαντιστές στην Ελλάδα;

 

3.997 ναρκωτικά δισκία που κουβαλούσε ο αλλοδαπός και που συνελήφθη στον Έβρο από την αστυνομία, σίγουρα προκαλεί εύλογα ερωτήματα την συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Σίγουρα είναι «ψυλλιασμένη» η αστυνομία και θα ψάξει προς αυτήν την κατεύθυνση αφού είναι σίγουρο ότι ανάμεσα στους λαθρομετανάστες υπάρχουν τζιχαντιστές οι οποίοι είναι σκορπισμένοι στις 4 γωνίες της Ελλάδος και την δεδομένη στιγμή, ίσως με την βοήθεια των ναρκωτικών χαπιών «αφιονισμένοι», ίσως κάνουν αυτό που ξέρουν καλλίτερα. Να «παίρνουν» κεφάλια αμάχων.

 

ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

 

Συνελήφθη αλλοδαπός ο οποίος μετέφερε από την Τουρκία στην Ελλάδα 3.997 ναρκωτικά δισκία

 

Συνελήφθη χθες (12-8-2020) το μεσημέρι, σε αγροτική περιοχή του Διδυμοτείχου Έβρου, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής ένας αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί αλλοδαπών.

 

Αναλυτικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη να έχει εισέλθει παράνομα στη Χώρα μας από την Τουρκία μέσω του ποταμού Έβρου, μεταφέροντας πλήθος ναρκωτικών δισκίων.

 

Συγκεκριμένα, σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε σακίδιο που είχε στην κατοχή του ο δράστης, εντόπισαν τρεις (3) νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν συνολικά 3.997 ναρκωτικά δισκία, τα οποία και κατασχέθηκαν.

 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.