“Βελούδινος” ακρωτηριασμός της Χώρας μετά τις συνομιλίες Μητσοτάκη Ερντογάν με εντολή της Μέρκελ; Ο Α. Σαμαράς;

Εντολή Μέρκελ (;) Μητσοτάκη και Ερντογάν βρείτε τα (;) και στο βάθος Σαμαράς(;)

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

Σίγουρα η συνέντευξη του Α. Σαμαρά στο συγκεκριμένο τάιμινγκ – περασμένο Σάββατο στα ΝΕΑ  όπου ο ίδιος λέει όχι στον διάλογο με την Τουρκία αφού εμείς ως χώρα ότι είχαμε να πούμε με την γείτονα τα είπαμε και αυτός – ο κακός γείτονας – ότι ήταν να κάνει το έκανε αφού με την παράνομη σύμβαση με την Λιβύη του Σάρατζ η οποία εν είδη πειρατείας καταπατά κυριαρχικά μας δικαιώματα   και κόβει την χώρα στην μέση είναι υπέρ αρκετό για την Ελλάδα να προετοιμάζεται για να αντιμετωπίσει την επιθετικότητα της Τουρκίας αμυνόμενη του πάτριου εδάφους. Αντί αυτού βλέπουμε τον Μητσοτάκη να συνομιλεί με τον εχθρό της χώρας σίγουρα κατόπιν εντολής της Μέρκελ.

Σε αυτό το κομμάτι όπως αντιλαμβάνεται κανείς θα πρέπει οι πατριωτικές δυνάμεις να ανακόψουν την πορεία του Κ. Μητσοτάκη, ο οποίος σύμφωνα με την εκτίμηση των πολιτών οι οποίοι δηλώνουν δυσαρεστημένοι με αυτήν την πολιτική του Πρωθυπουργού, ότι αυτή (η πολιτική) συμβαδίζει στα Εθνικά Θέματα με την πολιτική του πρώην Πρωθυπουργού κ. Τσίπρα.

Ορθώς ο κ. Σαμαράς δηλώνει την παρουσία του προκειμένου η πατριωτική πτέρυγα της ΚΟ της ΝΔ να ανακόψει αυτήν την πολιτική του Πρωθυπουργού που εκτιμάτε ότι είναι επιζήμια προς τα Εθνικά Θέματα..

Ευθείς εξ αρχής ο Α. Σαμαράς ξεκαθάρισε την θέση του λέγοντας ότι δεν συμφωνεί με την πολιτική του Κ. Μητσοτάκη στα Εθνικά Θέματα διαχωρίζοντας την θέση του και αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα πράξει στο μέλλων τα απαραίτητα εκείνα βήματα ούτως ώστε ο Κ. Μητσοτάκης να μην σταθεί η αιτία η Χώρα μας, υποταγμένη στις εντολές Μέρκελ, να επιτρέψει τον «βελούδινο» ακρωτηριασμό της χώρας μας.

Σαφώς και έχει δίκιο ο Α. Σαμαράς. Διότι δεν μπορείς να συνομιλείς με κάποιον που σαν πειρατής επιδιώκει το κακό σου.

Δεν μπορείς να συνομιλείς με κάποιον ο οποίος με την απειλή των όπλων του σου λέει ότι θα πάρω ότι σου ανήκει στην Ανατολική Μεσόγειο.

Έτσι μετά από αυτήν την συνέντευξη ποταμός, ο Αντώνης Σαμαράς φαίνεται αποφασισμένος να “σηκώσει” τα εθνικά θέματα και το λαθρομεταναστευτικό, όπως ο ίδιος λέγει! Διαβλέποντας, ότι η πολιτική χάραξη της κυβέρνησης Μητσοτάκη μετά την τηλεφωνική επικοινωνία (Μητσοτάκη – Ερντογάν”, οδηγεί την Ελλάδα σε ακόμη μια μεγαλοπρεπή ήττα στα εθνικά θέματα!

Γι΄ αυτό το Μαξίμου έχει κυριευθεί από συνεχείς ιλίγγους, αφού μετά τα επανωτά “λάθη” του Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, που έχουν εξαγριώσει τους Αθηναίους και υπάρχει αρνητική επιρροή προς τον Πρωθυπουργό, προστέθηκε το οξύτατο πρόβλημα που ακούει στο όνομα Αντώνης Σαμαράς! Και μπορεί ο Κώστας Μπακογιάννης να έχει μόνη σύμμαχο τη μητέρα του Ντόρα Μπακογιάννη, όμως ο Αντώνης Σαμαράς, έχει σύμμαχο το 1/3 της Κ.Ο. της ΝΔ και μοιραία η κοινοβουλευτική σύγκρουση δεν είναι μακριά και όλοι μας ευχόμαστε αυτή η σύγκρουση να είναι υπέρ των Εθνικών συμφερόντων.