Συνελήφθησαν 2 διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες

Όπως δείχνουν τα πράγματα οι δουλέμποροι, μετά την ανάπαυλα των των συγκρούσεων μεταξύ των λαθροεποίκων του Ερντογάν και των προασπιστών των συνόρων οι δουλέμποροι ξαναέπιασαν “δουλειά”.

 Συνελήφθησαν χθες (21-4-2020) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο νομό Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, δύο (2) διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν οι δύο δράστες, πλην όμως ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε και συνέχισε την πορεία του, αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Στο ύψος του οικισμού Πολύανθου Ροδόπης, το όχημα εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε σε παρακείμενη αγροτική έκταση, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός, ενώ όπως διαπιστώθηκε οι δύο διακινητές μετέφεραν, παράνομα, στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

 Σημειώνεται ότι ο οδηγός του οχήματος στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου Ροδόπης.