Το ξέρει ο ίδιος;

Ξαναχτυπούν και πάλι τα Παραπολιτικά, εφημερίδα που πρόσκειται στον χώρο και το περιβάλλον του Μητσοτάκη.

Εντύπωση προκαλεί η δεύτερη παρέμβαση με άρθρο των παραπολιτικών σε λίγο καιρό που αναφέρετε  στον πρώην Υπουργό της ΝΔ Ξάνθης Αλέξανδρο Κοντό όπου τελευταίες πληροφορίες τον ήθελαν να κατεβαίνει εκ νέου υποψήφιος βουλευτής της Ξάνθης προαλειφόμενος για Υπουργός.

Ξαφνικά και σίγουρα όχι χωρίς λόγο, η εφημερίδα τα Παραπολιτικά, επανέρχεται στον Αλέξανδρο Κοντό, προορίζοντας τον αυτήν την φορά, για … περιφερειάρχη ΑΜΘ, προφανώς σε μία πιθανή προσπάθεια κάποιοι εσωκομματικοί του αντίπαλοι από την Ξάνθη, να τον “βγάλουν” από το Εθνικό ψηφοδέλτιο και να τον «παρκάρουν» στην Περιφέρεια.

Μάλιστα η εφημερίδα, για να στηρίξει το άρθρο της, αναφέρει ότι ο Χ. Μέτιος δεν είναι το επιθυμητό πρόσωπο γιατί κατά την διάρκεια της ανάληψης της διοίκησης της ΑΜΘ μετά την απώλεια του αείμνηστου Γ. Παυλίδη, δημιούργησε έριδες μεταξύ των στελεχών της παράταξης του, όπου ορισμένα εξ αυτών,  σύμφωνα πάντοτε με την εφημερίδα τα Παραπολιτικά, να κατέβουν ως «αντάρτες» απέναντι στον Μέτιο αν τελικά αυτός πάρει το χρίσμα.

Τελικά τι συμβαίνει; Από πού πηγάζουν αυτά τα δημοσιεύματα; Από την Ξάνθη ή από την Πειραιώς; Τον βολιδοσκοπούν; Του στέλνουν μηνύματα; Ή κάποιοι από την Ξάνθη που μιλούν με την Πειραιώς, θέλουν να ανοίξουν τον δικό τους δρόμο για την πρωτιά στο ψηφοδέλτιο σε μία προσπάθεια να παραγκωνίσουν τον Αλέξανδρο Κοντό;

Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί του αλλά, δεν σήκωσε το τηλέφωνο.

Ελπίζουμε ο Κ. Μητσοτάκης να τελειώνει με το θέμα των υποψηφιοτήτων πριν η ΝΔ στην Ξάνθη, σε επίπεδο δήμων, Περιφέρειας και Βουλής, βρει τα στελέχη της με ξεσκισμένες  τις σάρκες τους και «ο νοών νοείτω».

Αντιλαμβανόμαστε κάποιους όψιμους λάτρεις του Μητσοτάκη να θέλουν να δείξουν ότι του είναι χρήσιμοι στο κόμμα, διασπείροντας και μεταφέροντας ειδήσεις που τους βολεύουν, αλλά νισάφι πια. Ειλικρινά δεν γνωρίζουμε ποιοι μιλάνε με τον Μητσοτάκη και τι του λένε, αλλά αν συνεχιστεί αυτή η γραμμή και η προσπάθεια να δημιουργήσει τους δικούς του  μουτζαχεντίν στην ΝΔ, σίγουρα δεν «πατάει» καλά και στην δεδομένη στιγμή Καραμανλικοί και Σαμαρικοί θα τον «ρίξουν».

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ