Δήμος Μύκης: 80 μερίδες φαγητό καθημερινά μέσω του Βοήθεια στο Σπίτι και 30 αδύναμες οικογένειες έχουν καθημερινά τα ψώνια του σπιτιού.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

Σύμφωνα με συνεργάτη του δημάρχου Μύκης Ντελή Χουσείν Ριτβάν, το βοήθεια στο σπίτι, μεταφέρει καθημερινά σε όλη την επικράτεια του, μέσω του Βοήθεια στο Σπίτι 80 μερίδες μαγειρεμένου φαγητού σε αδύναμε οικογένειες.

Σύμφωνα με συνεργάτη του δημάρχου, το φαγητό έρχεται στα όρια του δήμου από εταιρεία κέτερινγκ από την Ξάνθη και αναλαμβάνει την διανομή το βοήθεια στο σπίτι και σε όλους τους οικισμούς.

Το σημαντικό είναι ότι άλλες 30 οικογένειες έχουν τα ψώνια που απαιτούνται καθημερινά και ανάλογα με τις ανάγκες τους που  είναι δωρεές από εταιρείες τροφίμων και σουπερ μάρκετ του νομού.

Σύμφωνα πάντοτε με τον στενό συνεργάτη του δημάρχου Μύκης, ο Εχίνος, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα ήταν σε στενή καραντίνα, εφοδιάστηκε πρώτος με τα τρόφιμα που δώρισαν μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ στην Ξάνθη, οπότε με απόφαση του δημάρχου, υποστηρίχθηκαν οι υπόλοιποι οικισμοί με τα τρόφιμα που διανεμήθηκαν.

Τέλος, έξη εργολάβοι της περιοχής, συνέδραμαν για την στήριξη των 30 αδύναμων οικογενειών που υπάρχουν διάσπαρτες σε όλον τον δήμο Μύκης ούτος ώστε να μην λείπουν οι ανάγκες τους στα ψώνια και στα εφόδια των σπιτιών.