Προληπτική απολύμανση αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Ξάνθης

Ο Δήμος Ξάνθης λαμβάνοντας υπόψη τη σύσταση του Υφυπουργού Αθλητισμού για την πρόληψη, αποφυγή και περιορισμό της διάδοσης του Sars-Cov-2, άμεσα προβαίνει σε απολύμανση των παρακάτω αθλητικών κλειστών εγκαταστάσεων, για απολύτως προληπτικούς λόγους:

 

-ΔΑΚ και αποδυτήρια ποδοσφαίρου-στίβου

 

-Φ.Αμοιρίδης

 

-Αλ.Μπαλτατζής

 

-Ανάξαρχος

 

-Χριστίνα Χριστοδούλου

 

-εγκαταστάσεις αποδυτηρίων όλων των δημοτικών γηπέδων ποδοσφαίρου,

οι οποίες απαιτείται να παραμείνουν κλειστές για 24 ώρες.

 

Για τις ημερομηνίες απαγόρευσης εισόδου σε αυτές, οι ενδιαφερόμενοι σύλλογοι, φορείς κ.ά, θα ενημερωθούν  από το Τμήμα Αθλητισμού & Νέας Γενιάς.

 

Ο Δήμος Ξάνθης ενδέχεται να προχωρήσει σε προληπτική απολύμανση και σε υπόλοιπους δημοτικούς χώρους, εάν και όταν κριθεί απαραίτητο.

Σχόλιο: Πιστεύουμε ότι αυτή η πρωτοβουλία του δήμου Ξάνθης η οποία σαφώς και βρίσκει σύμφωνη την κοινωνία, δεν προσφέρεται για πολιτική αυτοπροβολή. Εκτιμούμε ότι η φωτογραφία που περιλαμβάνει  τον κ. Φανουράκη και τον άλλο κύριο που παριστάνει τον υπεύθυνο του αθλητισμού στην Ξάνθη, και που δίνουν οδηγίες στο προσωπικό, υποδηλώνει κάτι τέτοιο.

Ξέραμε ότι ο κ. Φανουράκης και ο πώς τον λένε δίπλα του, γνωρίζουν πολλά πράγματα, αλλά ότι έχουν και γνώσεις απολύμανσης και προστασίας των Ξανθιωτών και των παιδιών τους, μάλλον θυμίζει λίγο θέατρο.

Αν οι κύριοι ταγοί της πόλης, πιστεύουν ότι το πεδίο της δημόσιας υγείας προσφέρετε για πολιτικούς θεατρινισμούς, απατώνται οικτρά.