Οδυσσσέας Βουρβουκέλης: Στηρίζουμε τις πρωτοβουλίες της Περιφέρειας αλλά, θέλουμε διαφάνεια

 

Συνέχεια στην ιστορία με τον περίεργο τρόπο ανάληψης της οργάνωσης της διεθνούς έκθεσης οινοποιίας prowine στην Γερμανία από συγκεκριμένη εταιρεία, η οποία, όπως δείχνουν τα πράγματα, γνώριζε από τον Οκτώβριο του 2019 ότι τον Φεβρουάριο, θα έπαιρνε  την ανάθεση του έργου που αφορούσε την προώθηση των κρασιών της ΑΜΘ.

Για το θέμα ρωτήθηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος της παράταξης Τοψίδη και οινοποιός Οδυσσέας Βουρβουκέλης ο οποίος ανέφερε.

Συμμετέχουμε ως οινοποιείο στις δράσεις της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και στηρίζουμε ό,τι επιδοτεί και προωθεί η Περιφέρεια. Ως μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου πληροφορήθηκα για το σύνολο των διαδικασιών και όπως φαίνεται δεν έγιναν όπως έπρεπε. Ως παράταξη Περιφερειακή Σύνθεση» είμαστε υπέρ της συμμετοχής της ΠΑΜΘ σε εκθέσεις και δράσεις για την στήριξη των επιχειρήσεων του τόπου μας υπό την αδιαπραγμάτευτη προϋπόθεση να τηρούνται οι σωστές διαδικασίες. Ως οινοποιός δηλώνω με σιγουριά ότι η πλειοψηφία των συναδέλφων μου, που συμμετέχουν στην έκθεση έχουν άγνοια για τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν αλλά προφανώς δε θα μπορούσαν και εύκολα να γνωρίζουν τι γίνεται στις επιτροπές και στα συμβούλια. Αναρωτιέμαι εάν όλο αυτό έχει να κάνει με την ανυπαρξία οργάνωσης της διοίκησης ή για εσκεμμένη υιοθέτηση διαδικασιών MONO για τα μάτια του κόσμου. Περιμένω πως από τη διερεύνηση των διαδικασιών που ακολουθήθηκαν να μάθουμε τόσο εμείς αλλά πολύ περισσότερο οι πολίτες της Περιφέρειάς μας, που πηγαίνουν και πως διαχειρίζονται τα χρήματα τους!.