Κυριάκο διώξε το Δ΄ΡΑΙΧ από την Ελλάδα. Μπορείς;

 

Γράφουμε αυτό το άρθρο, μετά λόγου γνώσεως, όμως, δεν πάει άλλο με την Γερμανική ιδιότυπη κατοχή που βιώνει ο τόπος.

Η μη πρόσκληση της Ελλάδος- άμεσης θιγόμενης χώρας από την Τουρκία –  μέλος της Ε.Ε. και του σκληρού πυρήνα της ΟΝΕ, στην διάσκεψη του Βερολίνου, αποδεικνύει τον τρόπο που αντιμετωπίζουν οι Γερμανοί – άτυποι κατακτητές – την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Αυτή η απαξιωτική συμπεριφορά της Γερμανίας να καλέσει στην διάσκεψη την Τουρκία,  ένα κράτος  που εκτελεί εν ψυχρώ την διεθνή νομιμότητα και όχι την Ελλάδα που είναι άμεσα θιγόμενη χώρα, δείχνει ξεκάθαρα τον ναζισμό αλλά κυρίως την υποτέλεια της χώρας μας στην Γερμανία του Δ Ράιχ.

Νομιμοποιείται ο Κ. Μητσοτάκης να σύρει την χώρα σε αυτό το χλευασμό; Έχει το δικαίωμα να διασύρει όλους τους Έλληνες σε αυτόν τον ευτελισμό;

Ως μέσοι πολίτες που πληρώνουν κανονικά τους φόρους τους, δεν γνωρίζουμε τα της διπλωματίας όμως απαιτούμε από τον Πρωθυπουργό της Χώρας,  να φύγει σήμερα – χθες αν ήταν δυνατόν – από την Γερμανοκρατούμενη Ναζιστική Ευρωπαϊκή Ένωση. Άλλωστε εδώ και αιώνες, η Ελλάδα, στα δύσκολα ήταν μόνη της.

Αυτή η αισχίστου είδους συμπεριφορά από την Μέρκελ του Δ Ράιχ προς τους Έλληνες, θα πρέπει να τελειώνει.

Η νομιμοποίηση του Τούρκου προέδρου και των παρανομιών του απέναντι σε κράτος της Ε.Ε. και η σύμπλευση της Γερμανίας με τους εκτελεστές της νομιμότητας, σημαίνει αυτόματα την με οποιονδήποτε τρόπο απομάκρυνση από τους ανθρώπους που θεωρούν την Ελλάδα και τους Έλληνες υποτακτικούς τετάρτης διαλογής κοινώς σκουπίδια.

Ποτέ μέχρι σήμερα ως μέσο ενημέρωσης, δεν υπήρξαμε ακραίοι, όμως η συμπεριφορά της Γερμανίας για μία ακόμη φορά, προσβάλλει την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Η σύμπλευση της Γερμανίας,  για μία ακόμη φορά μέσα στον 20ο αιώνα με τον τυχοδιώκτη Τούρκο δικτάτορα σε βάρος της Ελλάδος, θα πρέπει να τελειώνει με όποιο τίμημα.