Από πότε είναι αίσχος ο έλεγχος της εξουσίας; Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνο να είναι τίμια αλλά και να φαίνεται τίμια.

 

 

Δεν συνηθίζουμε να απαντούμε σε γραφόμενα τοπικών μέσων ενημέρωσης αλλά μία φράση που διαβάσαμε σε τοπικό μέσο ενημέρωσης μας «τσίγκλησε». Όχι αγαπητέ εκδότη, δεν είμαστε όλοι αισχροί όσοι δεν γράφουμε καλά λόγια για τον Μ. Τσέπελη ή τον Μ. Φανουράκη.

Το δημοσίευμα χαρακτηρίζει Αισχρά τοπικά μέσα ενημέρωσης τα οποία «ελέγχουν» την εξουσία και τους ανθρώπους της για το τι λένε, τι πράττουν και τι πιθανών κρύβετε πίσω από αυτά που λένε και πράττουν.

Σίγουρα αν η συμπεριφορά του Μ. Φανουράκη ήταν διαφορετική, κανένας δεν θα καταπιανόταν από την φράση, έστω και εσφαλμένα, όπως αναφέρετε στο δημοσίευμά σας, «συνύπαρξη των δύο λαών στην Θράκη».

Η παρουσία του Μ. Φανουράκη και η νομιμοποίηση με την στάση του του ψευτομουφτή, ήταν η αιτία που σχεδόν όλα τα τοπικά ΜΜΕ – πλην ελαχίστων εξαιρέσεων-ήταν η αιτία που καταπιάστηκαν με αυτό.

Ε δεν νομίζουμε ότι αυτό είναι αίσχος;

Άλλωστε,  η γυναίκα του Καίσαρα, δεν πρέπει μόνο να είναι τίμια αλλά και να φαίνεται τίμια.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι το ΣτΕ με απόφαση του, κρίνει ότι δεν προβλέπει το σύνταγμα της Χώρας μας εκλεγμένους μουφτήδες. Άρα εκ του αποτελέσματος αυτής της απόφασης του ΣτΕ, ο ψευτομουφτής της Ξάνθης και ο κάθε ψευτομουφτής της Θράκης, παραποιεί αξίωμα κατά πρώτον και δεύτερον διενήργησε εκλογές που δεν προβλέπονται.

Αν λοιπόν αυτόν τον παράνομο πολίτη, ο δήμαρχος Μ. Τσέπελης και ο Αντιδήμαρχος του Μ. Φανουράκης, δεν τον νομιμοποιούσαν με την θεσμική τους παρουσία, σας διαβεβαιώ κύριε εκδότη ότι δεν θα ασχολείτο κανένα τοπικό μέσο με την επίμαχη φράση του Μ. Φανουράκη έστω και με “κακό σκοπό”.

Αλήθεια από πότε είναι αίσχος ο έλεγχος των ανθρώπων οι οποίοι διαχειρίζονται το μέλλον της πόλης και τα χρήματα των Ξανθιωτών;

Θα συμφωνήσουμε με το δημοσίευμα που λέει ότι τα μέσα ενημέρωσης, ουκ ολίγα και είναι πολύ περισσότερα από τα «φιλικά» μέσα του Μ. Φανουράκη, κατάλαβαν λάθος την ανάρτηση του – γίνονται και αυτά – όμως αλήθεια, γιατί είναι αίσχος να γράψει κάποιο μέσο ενημέρωσης που έστω, παρερμήνευσε  την ανάρτηση του Μ. Φανουράκη;  Δηλαδή όταν κάποια μέσα ενημέρωσης κρίνουν, ελέγχουν, καυτηριάζουν τους ανθρώπους της εξουσίας γράφουν αίσχη;

Αυτός ο τίτλος μάλλον, θα πρέπει να δοθεί σε ανθρώπους που από το πρωί μέχρι το βράδυ – προφανώς έναντι ανταλλαγμάτων – γλύφουν και «λιβανίζουν» την τοπική εξουσία.