Κατακόρυφη αύξηση των ληστειών. Ανοχύρωτη πόλη η Ξάνθη, στέλνει κραυγή αγωνίας στην Αθήνα. Με βαριοπούλα έσπασαν το μαγαζί στο κέντρο και το λήστεψαν

 

Τελικά αποδεικνύεται ότι σχεδόν κάθε ημέρα, λόγω της έλλειψης αστυνόμευσης, η πόλη και η περιφέρεια της Ξάνθης έχει μπει στο στόχαστρο αδίστακτων κακοποιών και ληστών όπου μετά την θυελλώδη είσοδο των λαθρομεταναστών, και που  σχεδόν η αστυνομία της Ξάνθης δίνει το 100% της δυναμικότητας της εξαπολύοντας κυνηγητό στους σύγχρονους δουλεμπόρους, την  με μαθηματική αύξηση των διακινητών και παραγωγών των ναρκωτικών, όπου επίσης απορροφά πολύ μεγάλο ποσοστό της ενεργητικότητας της αστυνομίας της Ξάνθης, μοιραία αφέθηκε χώρος στο έγκλημα της καθημερινότητας που στοιχίζει σε περιουσιακά – ευτυχώς – στοιχεία και ακόμη – προς το παρών τουλάχιστον – ως πόλη, δεν θρηνήσαμε θύματα από τους επαγγελματίες ληστές.

Παρακολουθώντας τις μαρτυρίες των παθόντων Ξανθιωτών, βλέπουμε ότι οι αδίστακτοι εγκληματίες εκτός από την ανηθικότητα να γίνουν ληστές αντί να βρούνε μία δουλειά να οικονομήσουν τα προς του ζην, είναι αδίστακτοι και αδιάφοροι για το αν θα συλληφθούν, υπολογίζοντας προφανώς σε ένα «ευάερο και ευήλιο» δικαστικό σύστημα που δεν μπορεί να ξυπνήσει από τον λήθαργό του, γίνονται όλο και πιο σκληροί και όλο πιο αδίστακτοι.

Όπως μάθαμε,  θύμα ληστείας έπεσε και  γνωστός επιχειρηματίας της Ξάνθης στον χώρο της εστίασης που διαθέτει κατάστημα στο κεντρικότερο σημείο της πόλης. Μετά την κοινοποίηση της ληστείας στα ΕΛΤΑ ΚΟΥΡΙΕΡ από την Xanthitimes.gr, επικοινώνησε μαζί μας αναγνώστης μας και ανέφερε ότι οι κακοποιοί λήστεψαν το κεντρικό κατάστημα εστίασης την Δευτέρα προς Τρίτη το πρωί στις 4.30 την 24η προς 25η Νοεμβρίου.

Όπως ανέφερε η πηγή μας  η επιχείρηση που υφίσταται γύρω από το δημαρχείο όπου θεωρητικά η περιοχή φυλάσσετε 24 ώρες το 24ωρο και με δεδομένο ότι λίγο πιο κάτω είναι και η Λέσχη των Αξιωματικών όπου πάντοτε υπάρχει αστυνομική παρουσία, οι θρασύτατοι  κακοποιοί, χρησιμοποίησαν βαριοπούλα για να σπάσουν την τζαμαρία και να «μπουκάρουν» για να ληστέψουν την επιχείρηση.

Μπορεί να φανταστεί κανείς τι γίνεται στα έρημα από νέους ανθρώπους χωριά της περιφέρειας Ξάνθης τι γίνεται όταν οι ελάχιστοι υπερήληκες κάτοικοι έρχονται σε επαφή με τους αδίστακτους και ασυνήδητους  κακοποιούς.

Επιτέλους ο πολυτάλαντος υπουργός προστασίας του πολίτη θα κοιτάξει προς Ξάνθη μεριά;

Η φυσική ηγεσία της Αστυνομίας της Περιφέρειας ΑΜΘ και της Αθήνας,  έχουν τα κότσια να σταθούν απέναντι σε πολιτικάντηδες και στην ανάγκη να παραιτηθούν και να πουν τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη, απαιτώντας προσωπικό και μέσα για να καταστείλουν το έγκλημα ή προκειμένου να απολαύσουν τα προνόμια του αρχηγού, γλύφουν και μετατρέπονται, εθελοτυφλώντας σε «θεραπαινίδες» των αδιάφορων πολιτικών που καταδυναστεύουν τον τόπο με την αδιαφορία και ανικανότητα τους;