Λαθροεισβολή: Μετά τον αστυνομικό τι;

 

Γράφει ο Α. Παυλικιάνος

 

Βοά η Ελλάδα μετά την επίθεση που δέχτηκε αστυνομικός με «επαγγελματικό» μαχαίρι από λαθρομετανάστη.

Το συμβάν έλαβε χώρα το μεσημέρι της Κυριακής επάνω στην Εγνατία Οδό στο ύψος μεταξύ Πολυάνθου και Σώστη την ώρα που μαζί με συνάδελφό του σταμάτησε παράνομο μετανάστη για νομότυπο έλεγχο.

Η αντίδραση του λαθρομετανάστη άμεση και άκρως εγκληματική. Κυρίως αναμενόμενη. Δυστυχώς για τους Έλληνες Αστυνομικούς, οι οδηγίες είναι ότι πρέπει να φέρονται στους λαθρομετανάστες πρώτα σαν πρόσφυγες και μετά να διασφαλίζουν την σωματική τους ακεραιότητα και έπεται η ασφάλεια των συμπολιτών και  της Χώρας.

Η εγκληματική συμπροφορά του λαθρομετανάστη αναμενόμενη άσχετα αν μέχρι σήμερα δεν ήταν τόσο φανερή σε αστυνομικούς. Όμως οι πολίτες βιώνουν καθημερινά κρούσματα βίας από τους εισβολείς. Υπάρχουν δεκάδες τέτοια επεισόδια στην Θράκη και σε όλη την επικράτεια της Ελλάδας. Άλλωστε, ποιος νοικοκύρης θα παραβίαζε τα σύνορα μιας ξένης Χώρας αν δεν ήταν κακοποιό στοιχείο;

Και για να μην «δουλευόμαστε» μεταξύ μας. Κανένας νοικοκύρης δεν θα παρατούσε την χώρα του, δεν θα παραβίαζε σύνορα Ξένης Χώρας για να βρει «μεροκάματο», πλην των Συρίων οι οποίοι έζησαν και ζούνε την φρίκη του πολέμου.

Όλοι οι άλλοι, ανεξάρτητα από το τι λέει η Κυβέρνηση και οι αριστερόστροφοι «δημοκράτες», είναι κακοποιά στοιχεία που πάνε να κατοπτεύσουν χώρους που θα δράσουν είτε πουλώντας ναρκωτικά, όπλα  είτε νοικιάζοντας τα όπλα τους σε σπείρες κακοποιών.

Ο κόσμος της Θράκης, μετά από αυτό το συμβάν αντιμετωπίζει με σκεπτικισμό όλα όσα συμβαίνουν στον τόπο του και περιορίζουν την δική του ζωή.

Με δεδομένο ότι έχουμε «κατάληψη» του Έβρου από παράνομους μετανάστες, στην κυριολεξία, όπου όλη η ζωή και ικμάδα του Νομού έχει παραλύσει και το σύνολο των θεσμών ασχολείται με αυτό το ζήτημα αντί να προστατεύει τα σύνορα και να στηρίζει τις δράσεις για ανάπτυξη των Εβριτών.

Επίσης είναι άξιο αναφοράς το γεγονός που έλαβε χώρα στην περιοχή του Καστελόριζου όπου  σύμφωνα με εκτίμηση αρκετών αναλυτών,  το συμβάν στην θαλάσσια περιοχή του Καστελόριζου που χρησιμοποιηθήκαν προειδοποιητικά πυρά από το Λιμενικό της Ελλάδος κατά δουλεμπόρων, που δεν σταμάτησαν στις εντολές του λιμενικού, έχει να κάνει με την προσπάθεια της Τουρκίας για να μετρήσει τα αντανακλαστικά των Ελληνικών Δυνάμεων αποτροπής στην περιοχή και τέλος την καταγγελία – ερώτηση της βουλευτού της Ελληνικής Λύσης προς τους αρμόδιους υπουργούς, Αναστασία Αικατερίνη Αλεξοπούλου. ότι στην Θράκη υπάρχουν 15.000 με 20.000 όπλα, ο Τέρνες Κουίκ είχε μιλήσει για 3000 όπλα, τι να περιμένουν οι πολίτες του Ανατολικού Αιγαίου και της Θράκης;

Πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα στην Θράκη;

Πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα στην περιοχή του Καστελόριζου;

Πόσο σοβαρές είναι καταγγελίες της βουλευτού;

Πόσο σοβαρά αντιμετωπίζει την κατάσταση η Κυβέρνηση;

Πόσο επηρεάζουν το μουντό σκηνικό οι σχέσεις του δημάρχου Ξάνθης με ανθρώπους του DEP;

Υπάρχει σχέδιο από την κεντρική και την τοπική διοίκηση για την αντιμετώπιση φαινομένων Κοσοβοποίησης της Θράκης;

Ο Έβρος ήδη έχει καταληφθεί από λαθροεισβολείς και είναι θέμα χρόνου να καταλάβουν και στην πράξη τον νομό, σχεδόν ο μισός πληθυσμός της Κομοτηνής ελέγχεται από το Προξενείο, ο δήμαρχος της Ξάνθης άνοιξε την Κερκόπορτα στην εμφανή διείσδυση του Προξενείου και στην Ξάνθη και κανένας δεν γνωρίζει ποιος είναι ο αριθμός «λαθρομεταναστών» που κρύβεται στην Ξάνθη.

Να περιμένουμε καίριο χτύπημα από τον αιώνιο εχθρό της Ελλάδος στην Θράκη; Στο Καστελόριζο; Ή αλλού;