Μη γελάσετε, ακόμη και εκπαιδευτές κλαδέματος θα σας φέρει ο Φανουράκης και μόνο σε τιμή ευκαιρίας. 440 ευρώ το κουστούμι με απευθείας ανάθεση. Το μόνο πρόβλημα στην υπόθεση είναι ότι  τα 440 ευρώ δεν θα δοθούν σε Ξανθιώτη εκπαιδευτή, αλλά σε Αθηναίο και αναρωτιέμαι τελικά αυτή η επιστήμη του κλαδέματος για τα ψηλά δένδρα θα μας κοστίσει μόνο 400 ευρώ; Φαί ψωμί ύπνο δεν προβλέπετε; Αν δεν προβλέπετε πρέπει να πούμε ότι ο δήμος Ξάνθης έκανε καλή συμφωνία. Βέβαια όπως λέει η ανάρτηση στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ,  οι υπηρεσίες της εν λόγω εταιρείας από την Αλλοδαπή, δηλαδή, Αθήνα μεριά, πραγματοποιήθηκε την 30η Οκτωβρίου 2019. Δηλαδή ο εκπαιδευτής από την Αθήνα, ήρθε, εκπαίδευσε, πληρώθηκε και έφυγε; Ή μήπως δεν ήρθε καθόλου;

Ναι υπάρχει ελπίδα στην Ξάνθη δεν είναι όλα ένα θολό και ομιχλώδες, τοπίο που επίτηδες οδηγούν οι πολιτικοί την Ξάνθη για να μην τους πάρουν χαμπάρι οι Ξανθιώτες. Υπάρχει και η άλλη Ξάνθη. Υπάρχουν οι άνθρωποι της Ξανθιώτικης εταιρείας SPEAKT που κάνουν περήφανη την Ξάνθη στην Ευρώπη και όχι μόνο.

Τελικά η κυβέρνηση Μητσοτάκη μας έχει μπερδέψει. Ποιους στηρίζει. Τους δημάρχους που τα έχουν καλά με τους ψευτομουφτήδες και κατ επέκταση τους ψευτομουφτίδες; Ή τους κανονικούς μουφτήδες. Γιατί αν στηρίζει την κανονικότητα θα έπρεπε να ήταν στο πλευρό των νόμιμων μουφτήδων και να κλείσει όλα τα παράνομα «μαγαζάκια» που εκπροσωπεί και ελέγχει ο ψευτομουφτής. Κύριε Μητσοτάκη καμιά διευκρίνιση για το θέμα περισσεύει; Ή θα αφήσετε την Ντόρα την «καρντασίνα» να τα κάνει λαμπόγιαλλο και να είναι έμ με τον χοροφύλαξ έμ με τον αστυφύλαξ;

Μεταξύ μας, συμφωνώ απόλυτα με την πρόταση του Σ. Μελισσόπουλου σχετικά με τους ειδικούς συνεργάτες – επιστήμονες – του δημάρχου και τους τομείς που θα πρέπει κατά την άποψη του να δοθεί προτεραιότητα αλλά υπάρχει και το αλλά …

Εδώ προεκλογικά ο δήμαρχος μου λένε πληροφορίες από πρώτο χέρι, έταξε σε όλους στα Κιμέρια  ότι θα τους προσλάβει στον δήμο υπάρχει περίπτωση; Όχι. Άρα θα τους πάρει για ειδικούς συμβούλους τους μισούς, άσχετα αν προβλέπονται όπως λες μόνο έξη.

Τους άλλους μισούς θα τους προσλάβει σαν βοηθούς των ειδικών συμβούλων και αμέσως το πρόβλημα λύθηκε. Για αυτό σκας; Η Ξάνθη; Άσε την Ξάνθη τα κορόιδα οι Ξανθιώτες μόνο πληρώνουν.

Δεν ξέρω τι λένε όλοι οι άλλοι όμως ο Παναγιώτης Ταρενίδης θα πρέπει να ένοιωσε όμορφα όταν όλο το Δημοτικό Συμβούλιο αποδέχθηκε τις μέχρι τώρα υπηρεσίες του στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας.  Είναι γεγονός ότι η εμπειρία του, η πολύ δουλειά του και οι γνώσεις που απόκτησε όλα αυτά τα χρόνια, στάθηκε η αφορμή ακόμη και ο Μ. Τσέπελης, προφανώς για δικούς του πολιτικούς λόγους τον πρότεινε.

Σημασία έχει ότι ο Π. Ταρενίδης είναι ένα πολιτικό κεφάλαιο για την Ξάνθη και όσο ο Θεός τον έχει καλά θα μπορεί στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας να στηρίζει την Ξάνθη.

Σαφώς και κανένας δεν υπέγραψε συμβόλαιο με τον Θεό και το κακό δεν ξέρεις από πού μπορεί να σου έρθει- αυτό το γράφουμε για κάποιους καλοθελητές που έκαναν σπέκουλα με την πρόταση του δημάρχου για την συμμετοχή του Π. Ταρενίδη στην Πολιτική Προστασία της Ξάνθης.

 

Χαρακτηρίζεται θετική η υποδοχή των μουφτήδων από την υπουργού κ. Κεραμέως και τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Γ. Καλαντζή και ορθώς έπραξαν οι πολιτικοί προϊστάμενοι των μουφτήδων της Ξάνθης.

Τώρα δεν μένει τα υπόλοιπα υπουργεία που ανακατεύονται στην Θράκη, να βάλλουν στην θέση τους ανθρώπους της μειονότητας που παραποιούν τις θρησκευτικές αρχές των Ελλήνων Πολιτών Μουσουλμάνων το θρήσκευμα.