Είναι τραγικό για τον τόπο, άνθρωποι σαν τον γιατρό Βασίλη Παπαδόπουλο, δημοτικό  σύμβουλο της παράταξης “Αγάπη για την Ξάνθη μας”  να απομακρύνονται οικειοθελώς από θέσεις που τους εμπιστεύθηκαν συνάδελφοί τους στο δημοτικό συμβούλιο, γιατί δεν αντέχουν το πολιτικό ψέμα, στερώντας έτσι την πόλι από τις πολύτιμες υπηρεσίες τους.
Ο Βασίλης Παπαδόπουλςο  υπέβαλε την παραίτηση του από Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ.) που ορίσθηκε ως εκπρόσωπος, εξ αιτίας πολιτικάντικων συμπεριφορών από την πλευρά της διοίκησης του δήμου.
ΕΔΩ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΤΟ : …Δυστυχώς ο λύκος και αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλί του, μήτε την γνώμη άλλαξε, μήτε την κεφαλί του.
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
Προς: Το Δημοτικό Συμβούλιο δια του Προέδρου αυτού

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Δια της παρούσης υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του Τακτικού Εκπροσώπου του Δήμου Ξάνθης στο Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ.).
Ξεκίνησα με μεγάλη ελπίδα και πολλή διάθεση να εργασθώ καθώς πίστεψα στο ευρύτερο πνεύμα συναίνεσης, το οποίο ευαγγελίστηκε ο Δήμαρχος της Πόλης μας.
Δυστυχώς, το πνεύμα αυτό απωλέσθη μετά τα όσα διαδραματίσθηκαν στις Συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου της 11ης και της 14ης Οκτωβρίου 2019 και συγκεκριμένα κατά τις διαδικασίες εκλογής Νομικών Προσώπων.
Ευχαριστώ τους συναδέλφους που μου εμπιστεύτηκαν τη θέση αυτή και τους υπηρεσιακούς παράγοντες με τους οποίους συνεργάστηκα γόνιμα καίτοι βραχυχρόνια.
Ζητώ συγγνώμη από τους πολίτες που με εξέλεξαν Δημοτικό Σύμβουλο και που ίσως απογοητεύσω με την κίνησή μου αυτή.
Πρέπει όμως να αναλάβω την ευθύνη των όσων πιστεύω και να είμαι ειλικρινής απέναντι σε όλους.

Με τιμή,

Παπαδόπουλος Βασίλειος,
Δημοτικός Σύμβουλος με την Παράταξη «Αγάπη για την Ξάνθη μας»

 — μαζί με Toulis TsakiridisHaris Nickolaou DiafonidisGiannis PapaxronisΒασίλης ΠαπαδόπουλοςMixalis Spanidis και Δήμος Ξάνθης