Το ΠΑΜΕ  Ξάνθης καλεί τον κόσμο του σε συλλαλητήριο στα εγκαίνια της ΔΕΘ

 

Το ΠΆΜΕ Ξάνθης κοινοποιόντας την ανακοίνωση των κεντρικών γραφείων, καλεί τον κόσμο της Ξάνθης να συμμετάσχει σε συλλαλητήριο στα εγκαίνια της ΔΕΘ αναφέροντας τα εξής.

Συναδέλφισσα, συνάδελφε

 

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ξεκίνησε με φόρα για να εφαρμόσει και να βαθύνει ακόμα περισσότερο την επίθεση στα εργασιακά – ασφαλιστικά δικαιώματα βρίσκοντας στρωμένο το έδαφος από την αντεργατική παρακαταθήκη του ΣΥΡΙΖΑ. Τα μέτρα που ήδη εξήγγειλε και αυτά που θα παρουσιάσει στη ΔΕΘ θα επιδεινώσουν ακόμα περισσότερο τη ζωή του εργαζόμενου λαού. Οι  αντεργατικές ρυθμίσεις που έφερε στα κλεφτά η κυβέρνηση μέσα στο καλοκαίρι, η μία για τους εργολαβικούς εργαζόμενους και η άλλη για τις απολύσεις αλλά και οι σχεδιασμοί της  να μπει νέο χτύπημα στη συλλογική οργάνωση και πάλη, είναι οι πρώτες παρεμβάσεις στα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, που δεν αφήνουν καμιά αμφιβολία για το ποια θα είναι η συνέχεια.

 

Θέλουν γρήγορα να ξεμπερδεύουν με όσα δικαιώματα κρατήθηκαν με σκληρούς αγώνες μέσα στην κρίση, να ολοκληρώσουν το καθεστώς εργασιακής ζούγκλας και πλήρους ελευθερίας των μεγαλοεργοδοτών να ξεζουμίζουν χωρίς κανένα εμπόδιο τους εργαζόμενους καταλήγοντας:

 

Αυτός ο πλούτος είναι δικός μας και πρέπει να τον διεκδικήσουμε.

ΟΛΟΙ στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στις 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

Πλατεία Αριστοτέλους 6μ.μ