Πρόγραμμα ενημέρωσης των δημοτών Τοπείρου για τον covid-19

Δράσεις ενημέρωσης πολιτών και μέτρα πρόληψης από τον κορωναϊό COVID-19

 

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020 στο Διοικητήριο Ξάνθης, παρουσία εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με στελέχη του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας που βρίσκονται στον Νομό μας, της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Ξάνθης, μελών του Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης, καθώς και της Διοίκησης του Νοσοκομείου Ξάνθης.

Στην συνάντηση αποφασίσθηκε να πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών για τα μέτρα πρόληψης και προστασίας από τον κορωναϊό COVID-19 σε όλο τον Νομό Ξάνθης.

Στην περιοχή μας οι δράσεις ενημέρωσης θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 16 Ιουνίου 2020 στην πλατεία πλησίον του Δημαρχείου στο Εύλαλο στις 18:00 και στον αύλειο χώρου του Πολιτιστικού Κέντρου στον Κύρνο στις 19:30.

Επίσης, την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020  θα πραγματοποιηθούν από 11:00 έως 19:00 στο Αγροτικό Ιατρείο Ευλάλου και στο Αγροτικό Ιατρείο Κύρνου προληπτικές δειγματοληψίες για τον COVID-19 στον γενικό πληθυσμό από κλιμάκια του ΕΟΔΥ.

Η συνεργασία όλων μας με την αυστηρή τήρηση των μέτρων υγιεινής είναι απαραίτητη προκειμένου να διασφαλίσουμε τη δημόσια υγεία.