Με αίσθημα ευθύνης και χαράς, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, μετά την εμπιστοσύνη και την τιμητική πρόταση που μου έγινε από τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ως υποψήφια βουλευτής για την εκλογική περιφέρεια Ξάνθης με την μεγάλη παράταξη της «Νέας Δημοκρατίας».

Σε αυτές τις δύσκολες και κρίσιμες ώρες που περνάει η Χώρα μας και ο τόπος μας, η Ξάνθη, οι νέοι πρέπει να βγούμε στην «πρώτη γραμμή» και να παλέψουμε για να ορθοποδήσουμε. Μέσα σε αυτό το κλίμα, αποφάσισα, όντας ελεύθερη επαγγελματίας και εργαζόμενη μητέρα ενός μικρού αγοριού, του Γιώργου, να σταθώ «στρατιώτης» για το καλό του Τόπου μας και να προχωρήσουμε μπροστά, όλοι μαζί, ενωμένοι για ένα καλύτερο Αύριο.

Η νέα γενιά πρέπει να προτάξει τα στήθη της και να είναι παρούσα στις πολιτικές εξελίξεις. Όλοι πρέπει να είμαστε παρόντες σε αυτόν τον αγώνα για το μέλλον του τόπου μας, της Ξάνθης μας.

Η Ξάνθη έμεινε πίσω. Στερήθηκε όσα της έπρεπαν. Δεσμεύομαι ότι τιμώντας ο κόσμος της Ξάνθης το πρόσωπο μου με την ψήφο του, θα βάλω τα δυνατά μου για να κερδίσουμε το χαμένο χρόνο και να αρχίσουμε να απολαμβάνουμε όσα μας πρέπουν.

Καλώ όλους τους συμπολίτες και όλες τις συμπολίτισσες σε μια συστράτευση για να πορευτούμε μαζί, βάζοντας στόχους και με σχέδιο και με όραμα, να τους υλοποιήσουμε ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ. ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΑΥΡΙΟ.

Οι νέοι μας πρέπει να είναι ΜΠΡΟΣΤΑ. Για εμένα προσωπικά είναι ένα στοίχημα. Ξέρω ότι ο αγώνας θα είναι δύσκολος και ο δρόμος δύσβατος και τώρα και μετά. Όμως, έχοντας εσάς δίπλα μου, νιώθω βέβαιη ότι θα οδηγηθούμε σε ΝΙΚΗ. Στη μεγάλη ΝΙΚΗ της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας και στη μεγάλη ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ.

Ο Γιώργος Παυλίδης, ο πατέρας μου, εκτός των άλλων, μου έμαθε δύο βασικά πράγματα: να αγαπώ τον Τόπο μας και τους Ανθρώπους του και να δουλεύω σκληρά. Κι αυτό αποτελεί τόσο τωρινή όσο και μελλοντική δέσμευση μου. Θέλω να είμαι δίπλα στον καθένα και θα είμαι παρούσα για τον καθένα και για όλους μαζί. Είναι βαθιά πεποίθηση μου ότι αν θες να πας κάπου γρήγορα και κοντά, πηγαίνεις μόνος, αν θες να πραγματοποιήσεις μεγάλα πράγματα, συνοδεύεσαι πάντα από ομάδα. Πιστεύω ότι η πολιτική δεν ασκείται με πρώτο ενικό, αλλά με πρώτο πληθυντικό, γιατί ανδρώνεσαι ως μονάδα, αλλά πετυχαίνεις ως ομάδα.

Η ελληνική οικογένεια πρέπει να αγκαλιαστεί. Οι αξίες και τα ιδανικά της πρέπει να προστατευθούν. Πιστεύω ότι η απερχόμενη γενιά θα μας δώσει τα εργαλεία και τις βάσεις, για να προχωρήσουμε μαζί, με αγάπη κι αλληλοσεβασμό ο ένας στον άλλον. Μαζί, ενωμένοι, νέοι και παλαιότεροι, να σμίξουμε τα χέρια, να διώξουμε το κατεστημένο και να προχωρήσουμε με ρήξεις και αποτέλεσμα.

Κι όπως έλεγε και ο Μάνος Χατζιδάκις: «Λατρεύω την αγάπη, γιατί με κάνει να σκέφτομαι. Λατρεύω τη σκέψη, γιατί με οδηγεί στην πράξη. Λατρεύω την πράξη, γιατί με κάνει ελεύθερο να σκέφτομαι και να αγαπώ.»

Ελάτε, λοιπόν, τη θεωρία να την κάνουμε πράξη και όλοι μαζί να πλημμυρίσουμε ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ.

Με τιμή και σεβασμό,

ΜΑΡΙΝΑ Γ. ΠΑΥΛΙΔΟΥ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΡ’ ΑΡΕΙΩ ΠΑΓΩ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΞΑΝΘΗΣ

 

 

Ας συστηθούμε…

Ονομάζομαι Μαρίνα Παυλίδου του Γεωργίου και της Αθηνάς και γεννήθηκα στις 28-5-1985 όπου και μεγάλωσα.

Έχω ένα μικρό γιο, τον Γιώργο, μόλις 2,5 χρονών, που είναι γεμάτος ενέργεια και εξυπνάδα. Έχω και μια ανηψιά, την κόρη του αδερφού μου, Θοδωρή, τον μικρό μας άγγελο, την 4,5 ετών, Θεοδώρα.

Είμαι εργαζόμενη μητέρα με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Κούραση, προσπάθεια, μόχθο, αλλά και χαμόγελα, δύναμη και τόλμη.

Μεγάλωσα σε μια δεμένη οικογένεια, με πατέρα τον μεγάλο πολιτικό άνδρα, Γιώργο Παυλίδη, και μητέρα τη δυναμική και ανυποχώρητη, Αθηνά Παυλίδου. Στο πλάι μου είχα πάντα και τον αδερφό μου, Θοδωρή, συνοδοιπόρο σε όλα, ακόμη και στις σπουδές που κάναμε μαζί και μετέπειτα στη δουλειά, που, ξέρω, ότι ακόμη είναι δίπλα μας.

Από μικρή, ο πατέρας μου, μου μετέδωσε την αγάπη για τον τόπο μας, την Ξάνθη μας, από άκρη σε άκρη, ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Είχα την τύχη να μάθω δίπλα του και να διαπλασθώ, να αποκτήσω μία δυναμική προσωπικότητα μέσα από Συμπληγάδες.

Ολοκλήρωσα την πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στην πόλη της Ξάνθης. Πέρασα πρώτη σε σειρά κατάταξης στην Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, όπου και έμεινα τέσσερα χρόνια για να ολοκληρώσω τις σπουδές μου με επιτυχία. Διατηρώ δικηγορικό γραφείο στην Ξάνθη και ασκώ μάχιμη δικηγορία από το 2010 με κύριο κλάδο ενασχόλησης τα ποινικά, τα κληρονομικά, αστικά, εμπράγματα και εμπορικά ζητήματα.

Είχα την τιμή να συμμετάσχω το Σεπτέμβριο του 2001 στη «Βουλή των Εφήβων». Έκανα ένα χρόνο ραδιόφωνο στην Ξάνθη, στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης και στην Κομοτηνή, στο Δίαυλο Ροδόπης.

Μου αρέσει πρώτα από όλα να παίζω με το γιο μου και την ανηψιά μου, φυσικά, να διαβάζω βιβλία, να ακούω, και να χορεύω, ελληνική παραδοσιακή μουσική, αλλά και ροκ μουσική. Έχω ασχοληθεί με αθλήματα και πολεμικές τέχνες. Γράφω ποίηση από πολύ μικρή ηλικία και έχω τιμηθεί με πρώτο πανελλήνιο βραβείο από το φιλολογικό Σύλλογο «Ο ΦΙΛΩΝ».

Είμαι Πρόεδρος του Συνδέσμου Σχολικών επικουρικών Υποτροφιών Ν. Ξάνθης και Γραμματέας στο γυναικείο τμήμα ΑΧΕΠΑ Ξάνθης, Αρσινόη.