ΑΜΕΤ ΤΣΙΛΙΓΓΙΡ ΑΪΝΤΙΝ: Όταν θέλει κάποιος να σταθεί στην αγορά, μπορεί να σταθεί μόνο με την ειλικρίνεια.

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


 ΑΓΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ

12ΜΗΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

ΠΩΛΗΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ

Ο Αϊντίν είναι ένας νέος, επιχειρηματίας, εισαγωγέας , έμπορος αυτοκινήτων στην Ξάνθη που παρ’ όλες τις αντιξοότητες, πέτυχε τον σκοπό του και αυτήν την στιγμή η επιχείρηση του, παρά το δύσκολο κλίμα του επιχειρείν που επικρατεί  στην Ξάνθη, πατάει στα πόδια της σε σημείο που να μπορεί να διευκολύνει τους σοβαρούς πελάτες,  ακόμη και με ευκολίες πληρωμής της αγοράς του αυτοκινήτου τους.

Ο Αϊντίν που τελείωσε το νυχτερινό ΤΕΕ γιατί τα πρωινά δούλευε, πέτυχε μετά από πολύ δουλειά, αγώνα και αγωνία το θετικό αποτέλεσμα. Ένας νέος άνθρωπος που μαθήτευσε κοντά σε έμπειρους επαγγελματίες και έμαθε την δουλειά γιατί ήθελε να μάθει. Αυτή την στιγμή, ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον της επιχείρησης του, γιατί οι βάσεις που έβαλε, φέρνουν την

υπογραφή του. Νοιώθει περήφανος και όχι άδικα.

Επίσης, ένα άλλο, πολύ σημαντικό κομμάτι της δουλειάς του, είναι ότι μπορεί στην έκθεση αυτοκινήτων, να πουλήσει το αυτοκίνητο οποιουδήποτε πολίτη  χωρίς αυτός να επιβαρυνθεί καθόλου.Το περιοδικό αγορά … ΖΩ … Ξάνθη, το μοναδικό ίσως περιοδικό στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη που αναδεικνύει τους επαγγελματίες,  βρέθηκε στην επιχείρηση του και συνομίλησε με τον ίδιο.  Κατέγραψε στην συζήτηση που ακολούθησε, τον κόπο και την πολύ δουλειά για να μπορεί σήμερα να έχει μόνο ευχαριστημένους πελάτες, έχοντας σαν αρχή το τρίπτυχο: Ειλικρίνεια, εξυπηρέτηση του πελάτη και στήριξη του μετά την αγορά του αυτοκινήτου. Η εταιρία του έχει την δυνατότητα να εισάγει ο ίδιος αυτοκίνητα από την Ευρώπη Γερμανία, Βέλγιο, Ιταλία, Ολλανδία και Αυστρία, χωρίς να μεσολαβούν άλλοι και δίνει 12μηνη γραπτή εγγύηση για το αυτοκίνητο που αγοράζετε από τον ίδιο.

Ο ίδιος σε αυτό το μέρος της δουλειάς του λέει: «Κάνουμε τις εισαγωγές των αυτοκινήτων από την Ευρώπη όπως Γερμανία, Βέλγιο, Ιταλία, Ολλανδία και Αυστρία, μόνοι μας χωρίς μεσάζοντες, δίνουμε στον πελάτη 12μηνη γραπτή εγγύηση για τον κινητήρα και το σασμάν, δεχόμαστε αλλαγές. Δηλαδή παίρνουμε το παλιό αυτοκίνητο του πελάτη και του  προσφέρουμε καινούριο.

Δεχόμαστε παραγγελίες για πολύτεκνους και ΑΜΕΑ που δεν πληρώνουν τελωνείο. Δεχόμαστε κάθε είδους παραγγελία για κάθε τύπου αυτοκίνητο ακόμη και αν δεν το έχουμε στην έκθεση μας. Δεχόμαστε την πώληση του αυτοκινήτου του πελάτη χωρίς να τον επιβαρύνουμε».

Η επιχείρηση που βρίσκεται στο 2ο χιλιόμετρο Ξάνθης Καβάλας ξεκίνησε  την λειτουργία της τον Μάιο του 2010. Από τότε ανελλιπώς βρίσκεται στην καρδιά της αγορά με αξιοπιστία, δυναμική και φυσικά η εμπιστοσύνη που τρέφουν οι πελάτες σε κάθε συνεργασία μαζί της.

Ο Τσιλιγκίρ Αϊντίν εγγυάται προσωπικά πώς για την κάθε αγορά ή συνεργασία μαζί του, η εμπιστοσύνη προς τον πελάτη είναι δεδομένη. Εμπιστευτείτε τον για την αγορά του αυτοκινήτου σας, ή την ανταλλαγή ή απλά για να πουλήσεται χωρίς καμμία επιβάρυνση το αυτοκίνητό σας από τον δικό του χώρο.