Ποιος έχει την ηθική ευθύνη για το διπλό φονικό στην καβάλα;

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΙΚΑΝΟ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

 

Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο και τις πληροφορίες μας από την Καβάλα αναφορικά με το διπλό φονικό που πραγματοποίησε ο εγγονός σκοτώνοντας τον παππού και την γιαγιά σκορπώντας την φρίκη και βυθίζοντας στο πένθος την γειτονιά που μιλούσε για ένα ζευγάρι ηλικιωμένων αγαπητό στον κόσμο.

Το διπλό φονικό σαφέστατα έχει και τους ηθικούς αυτουργούς αφού αποδεδειγμένα ο νεαρός αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και εδώ πλέον φαίνετε ξεκάθαρα η γύμνια του κράτους και η αδιαφορία του πολιτικού συστήματος να επανδρώσει και να οργανώσει δομές ικανές να προστατεύσουν την κοινωνία.

Οι παππούδες πλήρωσαν με την ζωή τους την αγάπη που είχαν για τον δύστυχο εγγονό, καθώς η πολιτεία για μία ακόμη φορά απούσα από τα δράματα που βιώνουν καθημερινά οι πολίτες της. Ως πότε άνθρωποι επικίνδυνοι, χωρίς να το θέλουν οι ίδιοι, θα κυκλοφορούν ανάμεσα μας;

Πότε το κράτος, επιτέλους θα λάβει σοβαρά υπόψη του την ασφάλεια και την ζωή των πολιτών;

Πότε  οι πολίτες θα μπορούν να κυκλοφορούν με ασφάλεια στους δρόμους;

Αυτά και χιλιάδες άλλα ερωτήματα βομβαρδίζουν καθημερινά τους βαρυά φορολογουμένους πολίτες αυτής της Χώρας.

Μέχρι τώρα οι παράνομοι μετανάστες, η φτώχεια των Ελλήνων πολιτών και η ανέχεια, έσπερναν τον τρόμο και τον φόβο στις πόλεις της Βορίου Ελλάδος, τώρα δυστυχώς στο κοκτέιλ του τρόμου προστέθηκαν και δύσμοιροι άνθρωποι «χωρίς να έχουν σώας τας φρένας» στον κατάλογο των κινδύνων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες και οι νοικοκυραίοι. Αλήθεια το κράτος πότε θα νοιαστεί για τον μέσο έλληνα που χρεοκοπημένος πληρώνει, ένα χρεωκοπημένο πολιτικό σύστημα;

Γιατί;

Σύμφωνα με την αστυνομία συνελήφθη στην Καβάλα, την Πέμπτη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας  ο 24χρονος που «έσφαξε» τον παππού και την γιαγιά του λόγω σοβαρών ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε και που επανειλημμένα φιλοξενήθηκε σε ψυχιατρικές κλινικές. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, ο νεαρός βρισκόταν στο σπίτι του στην Καβάλα, τον έπιασε αμόκ και κατάφερε πολλαπλά τραύματα με μαχαίρι, στον παππού και τη γιαγιά του, ηλικίας 89 και 84 ετών αντίστοιχα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τους.