Υπεύθυνη στάση του επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ Πασχάλη Λύρατζη. Η παράταξη του ψηφίζει κατά συνείδηση

Για μία ακόμη φορά ο επικεφαλής της παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ που οι συνδημότες μας επέλεξαν να τον κατατάξουν 6ο στις προτιμήσεις τους υποκύπτοντας στην αποχή και την αδράνεια, απέδειξε ότι αντιμετωπίζει υπεύθυνα την παρούσα κατάσταση, ήτοι τις επαναληπτικές εκλογές για ανάδειξη δημάρχου την δεύτερη Κυριακή.

Αφού συγκέντρωσε την παράταξη του το βράδυ της Πέμπτης συναποφάσισαν ότι η αποχή από την εκλογική διαδικασία που καταδίκασε την δική τους παρουσία στις εκλογές, δεν είναι μέσα στην φιλοσοφία τους.

Αποφασίστηκε η συμμετοχή των μελλών της παράταξης και η κατά συνείδηση ψήφος.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ

Ο νέος Δημοτικός συνδυασμός  ΝΕΑ  ΞΑΝΘΗ συμμετείχε για πρώτη φορά στις Αυτοδιοίκητές εκλογές στις 26 Μαΐου 2019.

Βασικές αρχές η εντιμότητα, η ειλικρίνεια και η σκληρή δουλειά για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε την Νέα Ξάνθη, μία Ξάνθη μακριά από συμφέροντα και κομματικές αγκυλώσεις.

Πιστοί στις αρχές μας  σε όλη την  διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, χωρίς ύβρεις και χωρίς ανέξοδες υποσχέσεις, παρόλο που αρκετές φορές προκληθήκαμε, δεν είπαμε ψέματα και δεν κρατήσαμε «μυστικές γέφυρες» με άλλους συνδυασμούς κάτι που μας κόστισε και εκλογικά.

Ήρθε όμως η ώρα την Κυριακή στις 2 Ιουνίου να εκλέξουμε τον νέο Δήμαρχο Ξάνθης που για τα επόμενα 4 χρόνια θα κρατήσει στα χέρια του την τύχη και το μέλλον του τόπου μας.

Μετά από διαλογική συζήτηση και κοινή απόφαση όλων των υποψηφίων καλούμε τους δημότες του Δήμου μας να ψηφίσουν αυτόν που θεωρούν ικανότερο, εντιμότερο και πιο ειλικρινή.

Η ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ δεν πιστεύει στην αποχή, προτρέπει την συμμετοχή στις    κάλπες, δεν πιστεύει στο άκυρο ή στο λευκό, ώστε να μην ακυρωθεί η ετυμηγορία των δημοτών που ψήφισαν στις 26 Μαΐου και εξέλεξαν τους 41 δημοτικούς συμβούλους.

Συνεχίζουμε ενωμένοι, έτοιμοι να δουλέψουμε για την ΝΕΑ Ξάνθη που όλοι θέλουμε και όλοι ονειρευόμαστε.

ΝΑΙ στην Συμμετοχή ΟΧΙ  στο ΑΚΥΡΟ.