Νέα εισβολή Τούρκων στρατιωτών στην Κύπρο – Σοβαρά επεισόδια (ΒΙΝΤΕΟ)

Όποτε είναι στριμωγμένη  η Τουρκία ξεσπά και για μία ακόμη φορά απέδειξε πόσο άσχημα είναι τα πράγματα για αυτήν γιατί σίγουρα  ηγεσία της ήταν ενημερωμένη για την εισβολή των Τούρκων στρατιωτών στην νεκρή ζώνη και είναι βέβαιο ότι με αυτή την συμπεριφορά η Τουρκία δοκιμάζει τα αντανακλαστικά της διεθνούς κοινότητας.
Αποκλεισμένη η γειτονική χώρα από τα γεγονότα και σαν το θηρίο που είναι κλειδωμένο στο κλουβί των γεωπολιτικών καταστάσεων αποφάσισε να δηλώσει την παρουσία της εκτός από την Κυπριακή ΑΟΖ και στα ιερά χώματα της  Κύπρου.
Είναι βέβαιο ότι το περιστατικό που συνέβη στην νεκρή ζώνη δεν είναι τυχαίο την συγκεκριμένη χρονική περίοδο.
Επανειλημμένα η Τουρκία όταν είναι στριμωγμένη αντιδρά έτσι όπως αντιδρά. Είτε με την επιθετική της ρητορική στην Θράκη, την αμφισβήτηση της κυριαρχίας της Ελλάδος στο Αιγαίο με αύξηση των παραβιάσεων είτε κάνοντας παρεμβασεις στην Κύπρο.
Αξιοσημείωτη είναι και η συμπεριφορά των ΟΗΕδων να παραμείνουν μονόπλευρα “δίκαιοι” διώχνοντας τους Ελληνοκύπριους από τα χωράφια τους, δίνοντας έτσι το δίκιο τους στους Τούρκους.
Αυτό το συμβάν, την συγκεκριμένη χρονική περίοδο μόνο τυχαίο δεν είναι και κύριος είδε τι συμπεριλαμβάνει το μυαλό των Τούρκων Αξιωματούχων στην συνέχεια με δεδομένο ότι ο καιρός κυλάει σε βάρος της γειτονικής χώρας  στα ενεργειακά πράγματα λόγω της αγοράς των s- 400.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

Σε νέα τετελεσμένα στη νεκρή ζώνη προχώρησαν Τούρκοι στρατιώτες γύρω στις 17:30 το απόγευμα της Πέμπτης.

Στρατιώτες του κατοχικού στρατού, με δύο οχήματα, «γκρίζαραν» περιοχή στη νεκρή ζώνη. Στη συνέχεια Τουρκοκύπριοι αγρότες μπήκαν με μηχανήματα και θέρισαν τα χωράφια των Ελληνοκυπρίων νόμιμων ιδιοκτητών του χωριού Δένεια.

Οι Ελληνοκύπριοι κάλεσαν τα Ηνωμένα Έθνη με τα οποία προκλήθηκε ένταση. Οι άνδρες του ΟΗΕ αφού πρώτα διαβουλεύθηκαν με τον τουρκικό στρατό και δεν τους έπεισαν να απομακρυνθούν, ζήτησαν από τους Ελληνοκύπριους να φύγουν για να μην προκληθούν επεισόδια.

ΠΗΓΗ:alphanews.live