Super Market «Φθηνή Αγορά». Τρεις γενιές στηρίζει τους Ξανθιώτες

Ηλίας Δουκίδης: Πάμε τα ψώνια στα σπίτια και έχουμε ποιοτικά προϊόντα σε πολύ καλές τιμές

 

Μία επιχείρηση που στηρίζει την Ξάνθη από γενιά σε γενιά και έχει σαν σημείο αναφοράς τον άνθρωπο, τον Ξανθιώτη.

Μία Ξανθιώτικη επιχείρηση που είναι το σημείο αναφοράς της Ξάνθης όχι μόνον γιατί η ποιότητα και οι λογικές τιμές είναι κάτι δεδομένο αλλά γιατί οι άνθρωποί της ζουν, πορεύονται, στηρίζουν και στηρίζονται από το 1950 μέχρι και σήμερα.

Ο Ηλίας Δουκίδης, η ψυχή της «Φθηνής Αγοράς», μιλάει με αγάπη και μεράκι για αυτό που γίνεται στην «Φθηνή Αγορά»: «Η Φθηνή Αγορά, ξεκίνησε από τον πατέρα μου το 1950. Κοντά στο 1980 ανέλαβα εγώ και σήμερα είναι ο γιός μου».

Όλοι στην Ξάνθη γνωρίζουν ότι η οικογένεια Δουκίδη όπου μπορεί να στηρίξει τους αδύναμους Ξανθιώτες τους στηρίζει. Ο ίδιος λέει με μετριοφροσύνη: «Μακάρι να μπορούσαμε όλη την Ξάνθη».

Τον ρωτήσαμε για το μαγαζί για την εκλεκτή ποιότητα των προϊόντων και φυσικά τα ντόπια «ντελικατέσεν»: «Τα προϊόντα μας είναι ως επί το πλείστον Ελληνικά και οι τιμές μας είναι ανταγωνιστικές ακόμα και από τις αλυσίδες. Πάμε τα ψώνια των Ξανθιωτών στα σπίτια τους. Είτε αν μας πάρουν τηλέφωνο είτε αν τα ψωνίσουν απευθείας και συνεχίσουν την δουλειά τους ή τα ψώνια τους στην αγορά. Εμείς θα τα πάμε στο σπίτι τους όποια ώρα και αν μας το ζητήσουν. Είμαστε όλη την μέρα ανοιχτά».

Άνθρωπος της δουλειάς αεικίνητος ακούραστος όλη μέρα στο πόδι σε μία ατελείωτη προσπάθεια να στηρίξει τους υπαλλήλους και τους Ξανθιώτες.

Αυτός και οι 15 οικογένειες της «Φθηνής Αγοράς» στέκονται όρθιοι σε πείσμα των δύσκολων καιρών, στηρίζοντας τους Ξανθιώτες με τις καλές τιμές, με την ποιότητα των προϊόντων τους κυρίως όμως με το χαμόγελο. Ένα χαμόγελο που κέρδισε τους Ξανθιώτες τρείς γενιές τώρα.

Να ευχηθούμε καλή δύναμη στον Ηλία στην οικογένεια του και στους Ξανθιώτες που στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις μία Ξανθιώτικη επιχείρηση.