Η νέα υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του Πασχάλη Λύρατζη, άριστη γνώστης των θεμάτων που απασχολούν την Σταυρούπολη, μαζί με τους υπόλοιπους συνυποψηφίους των ορεινών της Ξάνθης, θα είναι η αιχμή του δόρατος για την επίλυση των χρόνιων  προβλημάτων που η διοίκηση Δημαρχόπουλου με την αδιαφορία της χειροτέρεψε, κυρίως όμως θα είναι η προμετωπίδα της ανάπτυξης για όλον τον δήμο. Ο υποψήφιος δήμαρχος Πασχάλης Λύρατζης και οι συνοδοιπόροι του, δεσμεύθηκαν να ξεκινήσουν παράλληλα με τον καθημερινό τους αγώνα για να βρει ο αστικός ιστός της πόλης την ανθρώπινη μορφή του, σχεδιάζουν την ανάπτυξη με προτάσεις και αξιοποίηση των δυνατοτήτων της περιοχής.

Η Αθηνά Δεμερτζοπούλου μαζί με τους στενούς της συνεργάτες που ζουν καθημερινά την Σταυρούπολη, θα είναι η αιχμή του δόρατος της παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ για την ανάπτυξη της περιοχής.

Είμαι η Αθηνά Δεμερτζοπούλου, γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στην Ξάνθη. Είμαι απόφοιτος Οικονομικού Τμήματος Θεσσαλονίκης  και από το τέλος σπουδών μου, το 1996, εργάστηκα έως και το 2008 σε διοικητικές θέσεις ασχολούμενη με τμήματα προμηθειών και πωλήσεων καθώς και την διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού. (Αντιπροσωπεία γαλακτοκομικών ΔΕΛΤΑ & ΑLVEK Συστήματα κουφωμάτων).   Από το 2011 εργάζομαι στην Cosmote – Evalue.

Επί σειρά ετών υπήρξα ενεργό μέλος σε πολιτιστικό σύλλογο της πόλης μας με δράση στα πολιτιστικά δρώμενα.

Είμαι  παντρεμένη με τον Βασίλειο Σελβιέρη και έχουμε μια κόρη την Μάρα, μαθήτρια Δημοτικού.

Αποφάσισα να συμμετέχω ενεργά στις δημοτικές εκλογές, με την πεποίθηση ότι όλοι μαζί μπορούμε να φτιάξουμε μια όμορφη  Ξάνθη, μια ασφαλή Ξάνθη,  μια χαρούμενη Ξάνθη για εμάς και τα παιδιά μας, την  ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ.

 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΡΤΑΣ

Ιδιωτική Υπάλληλος

Tηλέφωνο: 6976948016

MAIL: demertzopoulou@gmail.com

Facebook: Athina Demertzopoulou

Instagram: Athina Demertzopoulou

Είναι   η   εποχή   που   υποχρεωτικά   σε   ωθεί    να   ασχοληθείς    με   τα   κοινά.     Δε   γίνεται    μετά   από  όσα   έχουμε   βιώσει   τα   τελευταία    χρόνια ,    να   εξακολουθούμε    να   καθόμαστε   σπίτι,  απαξιώνοντας    γενικά    και   αόριστα.   Ξεκίνησα    ορμώμενη     από   έναν   περίεργο   «θυμό»   για   την   αδιαφορία   και   απραξία   του   Δήμου     μας     τα    τελευταία   χρόνια.   Η   προσέγγιση   του   Πασχάλη   Λύρατζη    στο   πρόσωπό   μου     ήταν    ανθρωποκεντρική   και   οι   συζητήσεις   μας   ουσιαστικές.   Είχε   ωριμάσει   πια   στο   μυαλό   μου   η   ιδέα,   να   εκφράσω   με   πράξεις   οποιαδήποτε   κριτική   και   διαφωνία   είχα σχετικά με την διοίκηση του Δήμου μας.

Δεν έχω καμία πρόθεση να μπω ενεργά στην πολιτική. Υποψήφια για δημοτικός σύμβουλος για μένα σημαίνει να θέλεις να βοηθήσεις την μικρή κοινωνία που σε περιβάλει, να είσαι εκεί στα μικρά και στα μεγάλα που μπορεί να δυσκολεύουν την καθημερινότητα του συμπολίτη σου, να μπορείς να ολοκληρώνεις αυτό που αναλαμβάνεις με επιτυχία. Δεν λέω και δεν μπορώ να σώσω την Ελλάδα, υπάρχει κεντρική εξουσία για αυτό. Στόχος μου είναι η αλλαγή σελίδας και η αναδιαμόρφωση του Δήμου μας.

Σκοπός δεν είναι να μιλάς για τον εαυτό σου και τα θετικά στοιχεία σου. Το σίγουρο είναι ότι έχω μεγάλη επιθυμία να ξαναζωντανέψει η πόλη μου, βοηθώντας και εγώ με όσες γνώσεις έχω για τον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω. Θεωρώ τον εαυτό μου ηθικό, καθαρό και βάζοντας μπροστά την εντιμότητα, την συνείδηση και την εργατικότητα μου πρέπει να προσπαθήσω.

Αποφάσισα  συμπορευτώ με τον Πασχάλη Λύρατζη γιατί είναι ένας νέος άνθρωπος, με όραμα για τον μέλλον της πόλης, με ανοικτούς ορίζοντες και άμεση επικοινωνία. Εκτίμησα ιδιαίτερα το γεγονός ότι όλη η ομάδα της ΝΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ απαρτίζεται από νέους ανθρώπους, καταξιωμένους επαγγελματίες, εργαζόμενους, επιστήμονες και ιδιαίτερα  μάνες όπως εγώ με όρεξη και όραμα να προσφέρουν και να εργαστούν για έναν Δήμο δημιουργικό, ανθρώπινο και κυρίως λειτουργικό και εξυπηρετικό στην καθημερινότητα του.