Μέσο αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης ο «αθλητικός» αλληλοσπαραγμός;

 

Απαγόρευση στην οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων. Γιατί άραγε; Ποιος φταίει; Γιατί δεν σταματούν αυτόν τον «αθλητικό» αλληλοσπαραγμό; Ποιους Βολεύει;

Δυστυχώς σε μία προσπάθεια καταπολέμησης των έκτροπων που δημιουργούνται κατά την διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων στην περιοχή μας και γενικότερα σε όλη την χώρα, η πολιτεία, σε μία προσπάθεια να προστατεύσει, ποιους άραγε και από ποιους; απαγορεύει την οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι είναι ανίκανη μέσω του πολιτισμού και της εκπαίδευσης στο σχολείο να μεταλαμπαδεύσει την σωφροσύνη και την αγάπη για τον αθλητισμό.

Όταν το γήπεδο χρησιμοποιείται από τους Έλληνες φιλάθλους για να εκτονωθούν, να διαμαρτυρηθούν να βρίσουν ιερά και όσια τότε σίγουρα η πολιτεία έχει χάσει τον ρόλο της.

Τότε σίγουρα το Υπουργείο Πολιτισμού μαζί με το Παιδείας κάτι δεν έκανε σωστά κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης των πολιτών της και ακόμη χειρότερα λόγω της κακής και ληστρικής της συμπεριφοράς, γέμισε με οργή τους «φιλάθλους – πολίτες της» που αναζητούν τρόπους εκτόνωσης, εκτός αν αυτό το μπάχαλο και ο αλληλοσκοτωμός που γίνεται μέσα και έξω από τα γήπεδα ίσως να ευνοεί τις εκάστοτε κυβερνήσεις.

Προφανώς οι κυβερνήσεις διαχρονικά δεν θέλουν να πάψει αυτό το μπάχαλο για να αποσυντονίζει τους πολίτες από τα καυτά προβλήματα που επιβάλλει η ανικανότητα τους και η απαγόρεψα μετακίνησης των οργανωμένων φιλάθλων περισσότερο «ανάβει» τα αίματα των «φιλάθλων – οπαδών» παρά συνετίζει βίαιες συμπεριφορές.

Το αποτέλεσμα για τις ανίκανες κυβερνήσεις είναι θετικό. Αυτές κάνουν την δουλειά τους όσο  οι «φίλαθλοι – οπαδοί» αλληλοσκοτώνονται, αλληλο βρίζονται,  κρατώντας έτσι την προσοχή των πολιτών στην βία και όχι στην κρατική απρόσωπη καθημερινή βία που ασκείτε στους απροστάτευτους πολίτες.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΑΕΚ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 27ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, περιόδου 2018-2019, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Α.Ο. ΞΑΝΘΗ – Π.Α.Ε. ΑΕΚ, που πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή (07-04-2019) και ώρα 16:00, στο γήπεδο XANTHI F.C. ARENA, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.