Ταβέρνα «ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ» και στην σαρακοστή δίπλα σας με γεύσεις από … θάλασσα

Και στην Σαρακοστή κοντά σας

Κουτσομιχάλης Νίκος υπεύθυνος της ταβέρνας «Το Πέρασμα»: Εδώ και είκοσι χρόνια, προσφέρουμε στους Ξανθιώτες άριστη ποιότητα εδεσμάτων συνοδευόμενη από την καλλίτερη εξυπηρέτηση. Δημιουργήσαμε ένα περιβάλλον  όπου μπορείτε εσείς να απολαύσετε τα εδέσματα μας με τους φίλους σας, τους συνεργάτες σας και την οικογένεια σας. Είναι λογικό τις μέρες της Σαρακοστής να προσαρμόσουμε και εμείς το μενού μας ανάλογα με τις ανάγκες των Ξανθιωτών».

Με την συνδρομή του έμπειρου προσωπικού η ταβέρνα «ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ» και φέτος στην μεγάλη σαρακοστή γίνεται το επίκεντρο του γαστριμαργικού ενδιαφέροντος της Ξάνθης.

Έτσι πλέον τα θαλασσινά, τα θράψαλα και τα όστρακα αυτήν την περίοδο έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο με πρωταγωνιστή ο  ιδιαίτερος μπακαλιάρος σκορδαλιά με συνταγή από το Άγιο Όρος όπου βέβαια, ο μπακαλιάρος, για έναν «μυστήριο, θαυμαστό» λόγο, μένει αφράτος.

Τα ψιλά ψάρια στο τηγάνι και την σχάρα σε προκαλούνε με την απόλυτη γεύση και η υπόθεση «σηκώνει» τσίπουρο από ντόπιο παραγωγό που θυμίζει «τάμα».

Για δε τους καλοφαγάδες και μερακλήδες, τα σαγανάκια από το «ΠΕΡΑΣΜΑ» έχουν την τιμητική τους.

Αυτό δεν σημαίνει ότι οι κρεατοφάγοι είναι «απέξω».

Φροντίζει ο Νίκος και το έμπειρο προσωπικό της κουζίνας να τους εξυπηρετεί και να μην αφήνει παραπονεμένο κανέναν.

Όμως μία επιχείρηση που για 20 και παραπάνω χρόνια εξακολουθεί να εξυπηρετεί την πελατεία της η οποία στηρίζεται στην γευστικότατη κουζίνα της, στο άψογο σέρβις και στις λογικές τιμές έχει έναν τιμονιέρη.

Και αυτός ο τιμονιέρης ακούει στο όνομα Νίκος Κουτσομιχάλης.

Σαφώς και δεν χρειάζεται συστάσεις.

Είναι άψογος επαγγελματίας.

Πηγαίνει πρώτος στο μαγαζί και αφού ελέγξει και την τελευταία λεπτομέρεια προετοιμασίας για την επόμενη μέρα, φεύγει τελευταίος.