Χωρίς εκπλήξεις οι υποψηφιότητες Τσέπελη. Το βάρος στον γιατρό και την Δημούδη

Αναμενόμενη ήταν η χλιαρή αντίδραση των ψηφοφόρων στην ανακοίνωση – παρουσίαση των υποψηφιοτήτων στο ψηφοδέλτιο του Μ.  Τσέπελη.

Τα ονόματα που δίνουν μία δυναμική στο ψηφοδέλτιο Τσέπελη μέχρι στιγμής είναι αυτό του γιατρού Ιπποκράτη Καμαρίδη και της κας Δημούδη.

Η λογική που αναφέρουν στελέχη του Μ. Τσέπελη ότι έχει πρόσβαση στην Περιφέρεια του Δήμου, όπως Κιμέρια και Δροσερό, καταρρίπτεται και ο λόγος είναι απλός.

Τα Κιμέρια έχουν έναν συγκεκριμένο αριθμό ψήφων όπου σε αυτήν την δεξαμενή θα ψαρέψουν όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι της Ξάνθης, μοιραία οι ψήφοι των Κιμμεριωτών θα σπάσουν και κάτι ανάλογο θα γίνει και στο Δροσερό όπου όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι πλην Γιάννη Παπαχρόνη που ήταν από την αρχή ξεκάθαρος, θα προσπαθήσουν με οποιονδήποτε τρόπο να ψαρέψουν ψήφους από την μεγάλη δεξαμενή που ακούει στο όνομα Δροσερό. Αν μάλιστα αληθεύουν και οι πληροφορίες ότι όταν ο δήμαρχος ζήτησε από τον Φερντούν να υπογράψει για την διαγραφή των «αποστατών» δημοτικών συμβούλων, ο κ. Φερνούν φέρετε να είπε στον δήμαρχο ότι «αν από την κατάσταση δεν βγάλεις τον Λύρατζη εγώ δεν υπογράφω», πράγμα που ερμηνεύετε ότι στο Δροσερό έχουν πρόσβαση και άλλες παρατάξεις, ενισχύεται το επιχείρημα ότι και οι ψήφοι του Δροσερού θα διασπασθούν. Εάν μεν λάβει κανείς υπόψη ότι στην Σταυρούπολη παίζουν πολιτική «μπάλα» συγκεκριμένη πολιτική ομάδα, τότε σίγουρα τα πράγματα στην περιφέρεια της Ξάνθης, όπως διατείνεται στέλεχος της παράταξης, μάλλον δεν θα είναι περίπατος για τον Μ. Τσέπελη.