Όπως δείχνουν τα πράγματα, ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χ. Μέτιος, ανασυντάσσετε λόγω των επικείμενων εκλογών και μέσα σε αυτό το πλαίσιο βρέθηκε προσκεκλημένος από τον πρόεδρο των δημοτικών υπαλλήλων Ξάνθης Δ. Γαλανόπουλο και το Δ.Σ.

Όπως έδειξαν τα πράγματα, η απάντηση στον Χ. Τοψίδη στον νομό Ξάνθης, ο Χ. Μέτιος δίνει με Δ. Γαλανόπουλο(;) Γιάννη Μπούτο(;) κα Αλατζά(;) Ευφραιμίδη(;)… Μπαίνει το ερωτηματικό γιατί επίσημη δήλωση του Περιφερειάρχη και των δοκιμασμένων στελεχών δεν έχουμε καταγεγραμμένη.

Επισημαίνεται ότι αν ο Χ. Μέτιος κινηθεί με τα προαναφερόμενα στελέχη στην Ξάνθη σε σύγκριση με την φτωχή στελέχωση Τοψίδη, τότε σίγουρα οι περισσότερες έδρες στην Ξάνθη θα καταγραφούν στην παράταξη Μέτιου.

Ο ίδιος, όταν τον ρωτήσαμε, αν κάθετε μεταξύ των υποψηφίων της παράταξης του, δεν το διέψευσε και φυσικά δεν το επιβεβαίωσε, πράγμα που σημαίνει ότι είναι σε εξέλιξη οι συζητήσεις.

Για εκείνο που δεσμεύθηκε ο Χ. Μέτιος είναι ότι πολύ σύντομα θα ανακοινώσει τα στελέχη που θα συμμετάσχουν στην παράταξη του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο επικεφαλής της παράταξης Ξάνθη Σταυρούπολη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ δεν διέψευσε την στήριξη του στον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χ. Μέτιο.

Εκτιμάτε ότι ο Χ. Μέτιος στον Νομό Ξάνθης, αν επαληθευτούν οι προαναφερόμενες  οι συνεργασίες και υποψηφιότητες, θα έχει το «πάνω χέρι».