Χ. Μούρκας: Γιατί σε ανοιχτό χώρο θα γίνονταν η εκδήλωση του Μελισσόπουλου;

Ιπ. Καμαρίδης: Όσο ήταν μαζί του είχε καθαρά χέρια και όταν έφυγε βρώμισαν;

Όπως δείχνουν τα πράγματα, τα μέλη που στηρίζουν την παράταξη Μ. Τσέπελη είναι αποφασισμένα να σηκώνουν το γάντι σε κάθε ευκαιρία και να μην αφήνουν ασχολίαστο τίποτε.

Συγκεκριμένο παράδειγμα ο γιατρός Ι. Καμαρίδης επικεφαλής της παράταξης «Ξάνθη Σταυρούπολη Νέα Εποχή, συνοδοιπόρος του Μ. Τσέπελη και ο Χ. Μούρκας που δηλώνει συνυποψήφιος του.

Ο Χ. Μούρκας  δεν έχασε την ευκαιρία να καυτηριάσει την ακύρωση της εκδήλωσης στο Ελισσώ, αναφορικά με την παρουσίαση της παράταξης του Σάββα Μελισσόπουλου.

Ποιο συγκεκριμένα ο συνοδοιπόρος του Μ. Τσέπελη Χ. Μούρκας σχολιάζοντας το, είπε: «Καλά γιατί ακύρωσαν την παρουσίαση του συνδυασμού του Σάββα Μελισσόπουλου λόγω βροχής. Έβρεχε και μέσα στο Ελισσώ»;

Για να συμπληρώσει ο Ιπποκράτης Καμαρίδης σχετικά με το σχόλιο του Χ. Δημαρχόπουλο σε ότι αφορά τον τίτλο της νέας υποψήφιας παράταξης για την διεκδίκηση του δήμου Ξάνθης με επικεφαλής παλιό αυτοδιοικητικό.

Ο γιατρός Ιπ. Καμαρίδης, καυτηρίασε την φράση του Χ. Δημαρχόπουλου που ρωτούσε αν η νέα δημοτική παράταξη θα ονομαστεί «Καθαρά Χέρια» και που αναφέραμε στην XanthiTimes.gr. Σχολιαζοντας  o Ι. Καμαρίδης είπε: «Καλά, όσο ήταν μαζί του, τα χέρια του ήταν «καθαρά» και όταν  έφυγε έγιναν «βρώμικα»;