ΜΟΤΟ ΓΚΑΝΤΙΑΣ – Θ. Λαδένογλου: «Μαθήτευσα κοντά στον καλλίτερο δάσκαλο. Τον πατέρα μου»

Το περιοδικό αγορά … ΖΩ … Ξάνθη βρέθηκε στην επιχείρηση «ΜΟΤΟ ΓΚΑΝΤΙΑΣ» του Θανάση Λαδένογλου. Από μικρός, μαθήτευσε δίπλα στον πατέρα του που στην συνέχεια τον διαδέχθηκε, στην Δημοκρίτου 35.

Λάτρης των μηχανών, συνεχίζει τις παρεμβάσεις του στα δίτροχα εκεί όπου σταματούν οι άλλοι.

Αθλητής του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού ο ίδιος ξέρει τι θέλει ο κάθε αναβάτης της μηχανής από τα 50 κυβικά μέχρι … όσο υπάρχει, λέει χαρακτηριστικά. Για αυτόν, τα μοτοποδήλατα και οι μεγάλες μηχανές δεν έχουν μυστικά.

Αυτό βέβαια κατατάσσει την «ΜΟΤΟ ΓΚΑΝΤΙΑΣ» στις προτιμήσεις των ιδιοκτητών δίτροχων της Ξάνθης,  σε ότι αφορά το σέρβις, τις επισκευές και τις ανακατασκευές των δίτροχων τους.

Το μαγαζί είναι ανοιχτό από το 1982 από τον πατέρα του τον Λαδένογλου Ευστάθιο και το 2010 το ανέλαβε ο γιος Λαδένογλου Αθανάσιος.

Μαθήτευσε δίπλα στον πάτερα του από μικρό παιδί και απόκτησε εκείνα τα εχέγγυα για να στέκετε σήμερα στην αγορά της Ξάνθης με το όνομα του καλλίτερου τεχνίτη, γνώστη όλων των τύπων του δίτροχων.

Ο Θανάσης Λαδένογλου από πολύ μικρός απέκτησε την εμπειρία, προκειμένου να στηρίξει τους πελάτες του βρίσκοντας ανταλλακτικά και υλικά για τα σέρβις  σε πολύ λογικές τιμές.

Η ΜΟΤΟ ΓΚΑΝΤΙΑΣ υποστηρίζει μηχανές όλων των τύπων και κυβισμού στα θέματα συντήρησης και ειδικών κατασκευών.

Επίσης η ΜΟΤΟ ΓΚΑΝΤΙΑΣ, υποστηρίζει τις μηχανές ανεξαρτήτου κυβισμού με ανταλλακτικά και αξεσουάρ.

Στηρίζει με αξεσουάρ τον αναβάτη της μηχανής και την ίδια την μηχανή. Για τον αναβάτη η ΜΟΤΟ ΓΚΑΝΤΙΑΣ έχει την δυνατότητα να προμηθεύσει κράνη, στολές προστασίας και οτιδήποτε άλλο που έχει σχέση με την ασφαλή μετακίνηση του.

Στο θέμα της συντήρησης και των επισκευών αλλά και τροποποιήσεων,  η μεγάλη εμπειρία που διαθέτει η ΜΟΤΟ ΓΚΑΝΤΙΑΣ την τοποθετεί πρώτη στην εμπιστοσύνη των χρηστών των μηχανών της Ξάνθης

Ο Θανάσης Γκαντίας αγαπά την μηχανή και δεν το κρύβει αφού ο ίδιος είναι αθλητής του μηχανοκίνητου αθλητισμού με πολλές διακρίσεις και κύπελλα.

Είναι μέλος των Μ.Ο.Ξ «Οι Πολυμήχανοι» και το αποτέλεσμα των συμμετοχών του είναι τοποθετημένα σε ειδικό ράφι πίσω από το γραφείο της επιχείρησης.