Το παράπονο εκπροσώπων τοπικών κοινοτήτων στην περιοχή της ορεινής Σταυρούπολης – Ενδιαφέρων για Μ. Τσέπελη

Βρεθήκαμε για λίγες ώρες στο ορεινό όγκο της Σταυρούπολης και καταγράψαμε το παράπονο της τοπικής κοινωνίας η οποία χωρίς να κατηγορεί και να βάλλει κατά της δημοτικής αρχής, απλά μας είπε. «Λίγο αν μας στήριζαν από την Ξάνθη, εμείς θα στηρίζαμε περισσότερο».

Το παράπονο που καταγράψαμε έχει να κάνει με την στήριξη του δήμου της Ξάνθης η οποία είναι απόρροια του εκλογικού αποτελέσματος, τουλάχιστον αυτό αναφέρουν οι κάτοικοι  στις τοπικές κοινότητες Κομνηνά, Καρυόφυτο, Πασχαλιά και Δαφνώνας, οι οποίες στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ψήφισαν Χ. Πούλιο και Δ. Μπένη.

Καταγράψαμε το παράπονο των τοπικών συμβούλων και εκπροσώπων που επί λέξη ειπώθηκε. «Τι σημασία έχει αν τα χωριά μας ψήφισαν Χ. Πούλιο και Δ. Μπένη. Στον δήμο Ξάνθης ανήκουμε όλοι και δεν ζητήσαμε παράλογα πράγματα. Λίγα και χρήσιμα για την τοπική κοινωνία».

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάνουμε αυτήν την αναφορά, θέτοντας υπόψη όλων των υποψηφίων δημάρχων ότι δεν πρέπει να αποκλείετε καμία περιοχή ή κοινότητα του δήμου, ανεξάρτητα ποιο θα είναι το εκλογικό αποτέλεσμα.

Επίσης, καταγράψαμε την διάθεση κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι έδειξαν ενδιαφέρων για την υποψηφιότητα Μ. Τσέπελη.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ