Συνελήφθησαν 3 άτομα, τα οποία προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες

 Συνελήφθησαν χθες (14-12-2018), στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, τρεις (3) αλλοδαποί, ηλικίας 27, 17 και 17 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες.

 Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο (2) 17χρονους, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρουν με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το βράδυ, συνελήφθη από τους αστυνομικούς  ο 27χρονος,  διότι εντοπίσθηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα, τρείς (3) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και το χρηματικό ποσό των 120 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου Ροδόπης

Συνελήφθη 31χρονος αλλοδαπός για διευκόλυνση μεταφοράς μη νόμιμου μετανάστη στο εσωτερικό της  χώρας και πλαστογραφία

Συνελήφθη χθες (14-12-2018) το πρωί, σε αγροτική περιοχή της Νέας Βύσσας Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας, ένας 31χρονος αλλοδαπός, για διευκόλυνση μεταφοράς μη νόμιμου μετανάστη στο εσωτερικό της  χώρας και πλαστογραφία.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 31χρονο να βρίσκεται σε αγροτική περιοχή της Νέας Βύσσας μαζί με τον μη νόμιμο μετανάστη και να κατέχει, πέντε πλαστά έγγραφα (2 ταυτότητες, 2 άδειες ικανότητας οδήγησης και 1 διαβατήριο των βουλγάρικων και ιταλικών Αρχών), τα οποία έφεραν τη  φωτογραφία του διακινούμενου.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω πλαστά έγγραφα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας.

Σχηματισμός δικογραφίας για κλοπή σε βάρος δύο αλλοδαπών Σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φερών, σε βάρος δύο αλλοδαπών, ηλικίας 22 και 19 ετών, διότι, όπως προέκυψε βράδυνες ώρες το χρονικό διάστημα από τις 29/30-11-2018, εισήλθαν σε αποθήκη  ποιμνιοστασίου στην ευρύτερη περιοχή του οικισμού Δορίσκου Έβρου και αφαίρεσαν ένα κυνηγετικό όπλο. Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε το αφαιρεθέν όπλο, το οποίο και  κατασχέθηκε.

 

 

Συνελήφθη 23χρονος αλλοδαπός για πλαστογραφία  Συνελήφθη την 15-12-2018 το απόγευμα, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κήπων, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αλεξανδρούπολης, 23χρονος αλλοδαπός, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να κατέχει πλαστή  άδεια ικανότητας οδήγησης, την οποία επέδειξε κατά τον έλεγχο στους αστυνομικούς. Σε βάρος του 23χρονου επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις, ενώ η πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης κατασχέθηκε.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

 

Συνελήφθη 26χρονος αλλοδαπός για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας Συνελήφθη το πρωί της 15-12-2018, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κομοτηνής, 26χρονος αλλοδαπός, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.
Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής Συνελήφθη την 15-12-2018 το βράδυ, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 14χρονος ημεδαπός, διότι εντοπίσθηκε να έχει εισέλθει στο παρεκκλήσι Ιερού Ναού της πόλης και να επιχειρεί να διαρρήξει το παγκάρι. Στην κατοχή του βρέθηκαν 2 διαρρηκτικά εργαλεία, τα οποία και κατασχέθηκαν.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΞΑΝΘΗΣ

 

Θανατηφόρο τροχαίο Την 15-12-2018 το απόγευμα, στο Δέκαρχο, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 17χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 48χρονος ημεδαπός. Από το τροχαίο τραυματίσθηκε σοβαρά ο 17χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του. Την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το αστυνομικό Τμήμα Τοπείρου.